مباني فکري بسيج، مباني انقلاب اسلامي است/ بسيج، پشتوانه مستحكم نظام در برابر مشكلات است
به گزارش
جهانبین نیوز؛ سرهنگ سيد هادي صالحي، کارشناس مسائل سياسي در استان چهارمحال و بختياري در همايش بزرگ بسيجيان شهرستان لردگان ضمن گراميداشت هفته بسيج، نکاتي را در مورد شکل گيري بسيج مطرح کرد.
وي افزود: تشکيل بسيج در 5 آذر توسط بنيانگذار و معمار کبير انقلاب اسلامي ايران حضرت امام خميني(ره) با تدبير، بصيرت و آينده نگري که داشتند تشکيل بسيج را صادر نمودند.
وي بيان داشت: حضرت امام خميني(ره) در ارتباط با انقلاب اسلامي همانند ساير انقلاب ها رفتار نکردند بلکه برخلاف ساير انقلاب ها حضرت امام از منابع اسلامي و واژه هاي الهي وقرآني استفاده کردند همانند مستضعفين، انقلاب اسلامي و...
سرهنگ صالحي اشاره داشت: مسئله ديگر نهاد سازي بود که حضرت امام با ايجاد اين نهاد در صدد بيمه کردن انقلاب بودند.
وي افزود: بسيج متعلق به يک گروه، سن يا افراد خاصي نيست بلکه بسيج مردمي است و يک مبحث اعتقادي است، مباني فکري بسيج، مباني انقلاب اسلامي است همان مباني اسلام ناب محمدي که تشکيل دهنده نظام مقدس جمهوري اسلامي و ارزش هاي اسلامي در آن متبلور است.
همچنين صالحي بيان كرد: بسيج پشتوانه مستحكم و حامي مردمي نظام در برابر مسائل و مشكلاتي است كه انقلاب اسلامي با آن مواجه است و امروز نيز با اتكا به توانمنديهاي اين نيرو، به آساني مي توان از شرايط سخت فشارهاي اقتصادي دشمن، عبور كرد.
سرهنگ پاسدار هادي صالحي افزود: بسيج ظرفيت عظيمي است كه امروز كشورهاي مختلف دنيا براي به كار گيري توان مردمي، از آن الگو برداري مي كنند و اين نيرو آمادگي دارد در تمام عرصه هاي مورد نياز انقلاب اسلامي به صورت داوطلبانه و بدون هيچ چشم داشت مالي وارد صحنه شود.
وي گفت: بسيج امروزه در همه عرصه هاي علمي، ورزشي، فناوري، امنيتي، فضاي مجازي و... حضور دارند و عمده حرکت بسيج امروز حول محور محروميت زدايي، خدمت رساني به مردم، انجام کاري هاي جهادي، حرکت هاي علمي و فناوري است و در گام دوم انقلاب حضور بسيج پررنگ تر و با اهميت تر است.
وي با اشاره به اتفاقات هفته گذشته 25 آبان و تصميم سران قوا براي افزايش قيمت بنزين گفت: اگر چه مردم نسبت به افزايش قيمت ها نگران بودند و حق اعتراض هم در نظام جمهوري اسلامي به رسميت شناخته شده است اما دشمن از اين حق قانوني مردم سواستفاده کرد و تلاش کرد اين حق قانوني مردم را با اغتشاش و آشوب همراه کند.
وي اضافه کرد: دشمن با هدف استفاده از اين موقعيت بدنبال ضربه زدن به انقلاب بود، دشمن اتاق فکرهاي مختلفي در کشورهاي منطقه ايجاد کرد، افراد آموزش ديده را مامور کردند و در مسئله بنزين تمام امکانات خود را جمع کردند تا نظام جمهوري اسلامي را يکي دو روزه از بين ببرند .
صالحي اشاره داشت، خشونت هاي جنايتکارانه و بي سابقه يکي از مولفه هاي درگيري اخير بود، افراد آموزش ديده در تيم هاي مختلف در صدد ايجاد رعب و وحشت در کشور بودند، شيوه هاي اين خشونت ها همانند خشونت هايي بود که منافقين در اوايل انقلاب در کشور انجام مي دادند.
وي گفت: الگو و مدل حاکم بر اين وقايع در شهرهاي مخلف کشور يکسان بود و تخريب و ويراني مشترک همه آنها بود.
صالحي تصريح کرد: مهارت در تخريب از ديگر مولفه هاي درگيري هاي آشوب هاي اخير بود؛ اين نوع تخزيب، کار يک فرد عادي نبود بلکه مشخص بود که کاملا اين افراد آموزش ديده بودند نمونه آن تخريب 64 بانک در اصفهان يا بيش از 200 ميليارد تومان دزدي و غارت از فروشگاه هاي زنجيره اي بود.
اين کارشناس مسائل سياسي افزود: دشمنان نظام جمهوري اسلامي ايران بدنبال بستن راه هاي ارتباطي مهم کشور و خرابکاري در قسمت هاي مهم عسلويه و پالايشگاه ها بودند.
وي گفت: الگويي که اين ها انجام داده بودند قبلا در هنگ کنک، اوکراين .... نيز انجام داده اند که موفق بودند اما در ايران شکست خوردند و رسوا شدند.
وي افزود: اتفاقات هفته گذشته يک پيام و عبرت دارد و آن اينکه دولت بايد با مردم صادق و محرم باشد و اگر قرار هست تصميمي در ارتباط با سرنوشت مردم گرفته شود بايد به اطلاع مردم برسد.
صالحي در پايان گفت: مردم و بسيجيان انقلابي توانستند اين طرح شيطاني را رسوا کنند و اين قدرت نظام مقدس جمهوري اسلامي را بار ديگر به جهانيان نشان دهند.
انتهاي پيام/630 ل