به گزارش جهانبین نیوز ؛ یحیی حسین پور مدیرکل امور عشایر استان چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه به طور متوسط ۱۱ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید میشود.
وی افزود: این میزان تولید ۵۵ درصد نیاز استان را به گوشت قرمز تأمین میکند.
حسین پور اضافه کرد: سالانه به طور متوسط نیز ۳۵ هزار تن شیر خام توسط عشایر تولید و بخش عمده آن به ماست، کره، کشک و قارا تبدیل میشود.
وی ادامه داد: عشایر استان چهارمحال و بختیاری دارای یک میلیون و ۵۵۰ هزار رأس گاو، گوساله، گوسفند، بز و بزغاله هستند.
استان چهارمحال و بختیاری، بعد از فارس دومین استان عشایر نشین کشور و دارای رتبه اول استانی در تراکم عشایر در واحد سطح است.
جمعیت ۱۲۶ هزار و ۳۹ نفری عشایر چهارمحال و بختیاری در قالب ۱۴ هزار و ۶۵۷ خانوار در ۸۵ درصد گستره جغرافیایی این استان استقرار دارند.
عشایر چهارمحال و بختیاری، از اقوام بختیاری، ترک قشقایی، چهرازی، عرب نصرآبادی و گله دار دهکردی هستند.
انتهای پیام/1020ج