به گزارش
جهانبین نیوز ؛ کمال اکبريان فرماندار شهرستان بن در حاشيه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتي شهرستان که با حضور رئيس جهاد دانشگاهي استان تشکيل شد به
خبرنگار زنگ خبر گفت: سهم اين شهرستان از تسهيلات استان، ۶ ميليارد و ۷۵۰ ميليون ريال بود که توسط هفت دستگاه اجرايي جذب و به متقاضيان پرداخت شد.
وي افزود: اين تسهيلات با سود چهار درصد توسط دستگاهاي اجرايي شهرستان از جمله صنعت و معدن، جهاد کشاورزي، منابع طبيعي، فرهنگ و ارشاد اسلامي، کميته امداد و بهزيستي به بانکهاي عامل معرفي و پرداخت گرديد.
اکبريان خاطرنشان کرد: در راستاي سياست هاي اقتصاد مقاومتي و به منظور ايجاد اشتغال پايدار مي بايست تغيير نگرش و رويکرد و تجاري سازي مشاغل خانگي با آموزش صورت پذيرد.
وي بر برندسازي توليدات شهرستان ازجمله خاتم شيخ شبان تأکيد کرد و يادآور شد: مي توان با برگزاري جلسات آموزشي، اتصال حلقه هاي توليد و بازار فروش براي حمايت از توليدکنندگان را تقويت کرد.
وحيد خليلي رئيس جهاد دانشگاهي استان نيز در اين جلسه جزئيات طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي را تشريح کرد.
وی گفت: نگرشها و روشها نسبت به موضوع اشتغال به روز نيست و دو گزينه شغل و تسهيلات به تنهايي اشتغال پايدار ايجاد نميکند.
رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری شناسايي مزيتها، اولويتبندي مشاغل در استان، آموزش، مشاوره و توانمندسازي، کمک به بهروزرساني و توليد استاندارد، شناسايي بازارهاي هدف، اتصال به بازار و تجاريسازي و فروش محصول را از مراحل مختلف اجراي طرح الگوي نوين توسعه مشاغل خانگي برشمرد.
اين طرح به صورت آزمايشي-الگويي (پايلوت) در هشت استان کشور از جمله چهارمحال و بختياري در حال اجراست.
انتهاي پيام1026ج /520ز