به گزارش
جهانبین نیوز؛ ورزشکاران جانباز و معلول با تکیه بر همت عالی و اعتماد به نفس خود به خوبی نشان دادهاند که معلولیت، محدودیت نیست و در مسیر موفقیت و سرافرازی تنها باید چشم امید به خداوند و اعتماد به توانمندیهای خود داشت.
۲۴ مهرماه به نام روز ملى پارالمپیک در تقویم ملى ایران ثبت شده است.
در حال حاضر حدود ۴ میلیون کمتوان جسمی در کشور وجود دارد که از این تعداد تنها ۲ تا ۳ درصد به صورت هدفمند و نظاممند ورزش میکنند.
در کشور ۱۸ رشته ورزشی ویژه معلولان وجود دارد که این میزان در سطح جهانی ۲۳ رشته است،
جانبازان و معلولان کشور در رشتههای بسکتبال، فوتبال، والیبال، دو و میدانی و وزنهبرداری در سطح لیگ برتر در بخش آقایان فعالیت میکنند.
حدود 530 ورزشکار در سطح استانی ، کشوری در رشته های مختلف از قبیل دو میدانی، تیر کمان، والیبال نشسته،تنیس، بدمینتون و... در چهارمحال و بختیاری فعالیت می کنند، وجود ورزشکاران با رتبه های اول تا سوم کشوری و بین المللی در استان چهارمحال و بختیاری نشان دهنده فعالیت گسترده معلولان در رشتههای ورزشی است.
عدم وجود سالن ورزشی خاص معلولان باعث شده است تیم های جانبازان و معلولان در سالن های اختصاصی دیگر تیم های ورزشی استان تمرین کنند که به سبب شرایط خاص این افراد شرایط برای تمرینات آن ها مناسب نیست.
با توجه به حضور بسیار پر رنگ ورزشکاران معلول چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری، داشتن مقام های جهانی، آسیایی و پارالمپیکی امکانات ورزشکاران جانباز و معلول نظیر سالن های ورزشی، تجهیزات و استخرهای مناسب سازی شده کم است و نگاه ویژه و برنامه ریزی متولیان استان به ورزش معلولان را می طلبد.
تجهیز سالن های ورزشی، تأمین بخشی از هزینه های روزمره ورزشکاران جانباز و معلول و جذب سرمایه گذار خصوصی برای حمایت از تیم های معلولان و جانبازان استان از ضرورت هایی است که مسئولان باید برای اجرای آن اهتمام ویژه ای داشته باشند.
کارشناسان، بهره گیری از الگوهای مناسب و پیشرفته جهان به منظور تأمین تجهیزات مورد نیاز ورزشکاران و مناسب سازی اماکن ورزشی و برگزاری همایش های علمی با هدف تغییر در نگرش ها، هدایت، تشویق و جذب جانبازان و معلولان به محیط های اجتماعی به ویژه ورزش را در توسعه قوای جسمی، روحی، روانی و امید به زندگی در بین جانبازان و معلولان مؤثر می دانند.
انتهای پیام/1027ج