کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

محققان کانادایی دریافته اند؛

چربی اُمگا۶ موجب تنبلی دختران و ریسک دیابت می شود

27 فروردين 1396 ساعت 12:23

اسیدهای چرب پلی اشباع نشده اُمگا-۶ می تواند منجر به بروز رفتار تنبلی، بخصوص در زنان، شده و همچنین در بروز دیابت نقش دارد.


به گزارش جهانبین نیوز؛ یافته های محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا نشان می دهد مصرف بیشتر دانه ها و مغزیجات غنی از اُمگا-۶ و روغن های گیاهی نظیر روغن سویا به شکل قابل توجهی موجب افزایش رفتار بی تحرک در دختران نوجوان می شود.

سانجی گوش، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد وجود اسیدهای چرب امگا-۶ در رژیم غذایی ارتباط قوی ای با سبک زندگی بی تحرک در دختران نوجوان و ارتباط ضعیفی با دیابت در بین زنان بزرگسال دارد.»

در این مطالعه، داده های بدست آمده از ۲۱ کشور در اروپا که عمدتا مربوط به دختران نوجوان و میزان گلوکز خون زنان بزرگسال بود بررسی شد.

آنها دریافتند ارتباط قابل توجهی در نوع رفتار بی تحرک دختران ۱۱ ساله و امگا-۶ در رژیم غذایی شان وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام/1026ج


کد مطلب: 34100

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/34100/چربی-ا-مگا۶-موجب-تنبلی-دختران-ریسک-دیابت-می-شود

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir