دکتر عبدالمحمد نجاتی مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با جهانبین نیوز، گفت: با توجه به اهمیت سلامت فراورده های خام دامی در ایام نوروز،و با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، توزیع و عرضه فراورده های خام دامی ۹ اکیپ های ثابت و ۱۳ اکیپ سیار نظارتی بهداشتی دامپزشکی در مرکز استان و شبکه های دامپزشکی شهرستان ه نظارت های بهداشتی بر محصولات دامی را به عهده دارند.
وی گفت: این طرح از اسفند ماه تا ۱۴ فروردین ماه، در ایام تعطیل و غیر تعطیل و ساعات غیر اداری اقدام به نظارت و بازرسی از رستوران ها، مراکز عرضه گوشت قرمز، مرغ و ماهی فروشی ها، فروشگاه های زنجیره ای، کشتارگاه ها و ... می نمایند.
نجاتی گفت: این طرح در ایام تعطیل و غیر تعطیل به مدت ۲۰ روز با حضور بیش از ۵۰۰ نفر پرسنل بازرس، (کارشناس و دکتر دامپزشک) انجام می شود.
انتهای پیام/1022ج