به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
خبرنگار زنگ خبر؛ ورزشکاران ايراني هميشه نامآور و مدالآور بودند و رقابتهاي جوانمردانه اين جوانمردان در تمام عرصههاي بينالمللي زبانزد همگان بوده و اين افتخار اخلاقي را هم با افتخارات ورزشي خود به کشورمان ميآوردند.
زهرا نادري بني بانوي وزن 57- کيلوگرم تيم ملي جوانان ايران و قهرمان جودوي بانوان بزرگسال کشور و دارنده مدال طلاي مسابقات مدال خود را به پدر سردار شهيد غلامرضا طادي (حاج ابولقاسم طادي) اهدا نمود.
وي دارنده بيش از 20 عنوان قهرماني در رده نوجوانان و جوانان و بزرگسالان، 5 عنوان آسيايي، رکورددار بانوان جودوي ايران و انتخاب و معرفي به عنوان برترين و محجبهترين بانوي ورزشکار ايراني را در کارنامه خود دارد.
وي دو مدال برون مرزي خود را به مقام معظم رهبري حضرت امام خامنهاي اهدا نموده است.
زهرا نادري در حاشيه اهدا مدال آسيايي خود به
خبرنگار زنگ خبر گفت : شروع کار و آغاز فعاليت بنده از همين شهرستان و در پايگاه استعداد يابي بسيج بن بود و به ياري خدا و دعاي مردم عزيز ايران به خصوص مردم عزيز شهرستان بن توانستم در ميادين بينالمللي حضور پيدا کرده و پرچم سه رنگ کشورم که حاصل خون پاک شهدا بود را به اهتزاز در بياورم.
وي افزود: من با چادر و حجاب فاطمي مادرم زهرا رفتم تا به جهانيان اثبات کنم که نهتنها حجاب مانع پيشرفت نيست بلکه تمامي مردم اعم از مسلمان و غيرمسلمان را وادار ميکند که به حرمت حجاب و پرچم کشور اسلامي من بايستند و دست به سينه سرود ملي کشورم را سر بدهند.
نادري ادامه داد: براي من افتخاري بيشتر از اين نيست که قدم در راه شهيدان گذارم و ياد و خاطرشان را گرامي داشته و راهشان را ادامه دهم و اين بزرگترين سعادت است که نائب برحق امام زمان مقام عظماي ولايت به حجاب بنده افتخار کرده و از من و تمام زنان محجبه راضي باشند.
به خود ميبالم که يک زن محجبه ايراني هستم
وي ضمن قدراني از خانواده شهدا گفت: به پاس تقدير و تشکر از پدران و مادراني که فرزندانشان را بخشيدند تا من و تک تک شما در کمال آرامش و امنيت زندگي کنيم مدال خود را تقديم پدري ايثارگر و والامقام مي کنم و به خود ميبالم که يک زن محجبه ايراني هستم.
وي اضافه کرد: ميدانم که ارزش اين مدال آن قدر ناچيز و کوچک است که ذرهاي از جانفشانيهاي آن سردار عزيز را نميتواند جبران کند.
نادري اظهار داشت: اهداي مدال به خانواده شهيد کمترين کاري بود که انجام دادم و هدفم از اين حرکت ارج نهادن به مقام والاي اين شهيد بود و يکي از افتخارات زندگيم اين بود که خانواده شهيد اين مدال را از من قبول کردند. ما هرچه داريم از خون شهداست و اگر امروز امنيتي هست مرهون خون پاک آنان است و اين کار من حرکت ناچيزي بود در مقابل کار بزرگي که شهدا برايمان انجام دادهاند.
پدر سردار شهيد غلامرضا طادي نيز در انتها پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران را به عنوان تبرک از سمت خانواده شهدا به اين قهرمان ملي اهدا نمود.
به گزارش زنگ خبر؛ سردار شهيد غلامرضا طادي در شانزدهم آبان 1344، در شهر بن به دنيا آمد. دانشجوي دوره کارداني در رشته رياضي بود. از سوي بسيج در جبهه حضور يافت. بيست و دوم دي 1365، با سمت فرمانده دسته در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر، شهيد شد.
فرازي از وصيتنامه سردار شهيد غلامرضا طادي
الهي حمد و سپاس من تو را كه به اين بنده حقير و ضعيف توفيق شرف شهادت عطا فرمودي و با شهادت تمام آرزوهاي مرا بر آورده اي
الها: لحظه شهادت را بهترين لحظات عمر ما قرار ده و توخود جان ما را تحويل بگير زيرا الهي و ربي من لي غيرك
معبودا امام زمانرا از جميع بليات ارضي و سمائي مصون و محفوظ دار و آنحضرت را مويد و منور و در فرجش تعجيل و خروج را بر ايشان سهل گردان
ربنا : اي پرورش دنده روح الله، امام امت ما را تا ظهور مهدي موعود (عج) از جمع بليات ارضي و سمائي مصون و محفوظ بدار ايشان را مويد و منور بدار
الهي : رزمندگان تو را كه عصاره پيروان ولايت ،خلوص ، تقوي ، ايمان ، شجاعت و عشق به ولايت بر روي زمين هستند پيروز و مويد و منور بدار
بارالها شهداي ما را اجازه ورود به محفل خاص خود و رسيدن به مقام وجه الهي خود فرما.
پدر و مادر عزيزم در شهادت من براي سيد الشهداء علي اصغر ، علي اكبر ،قاسم و عبدالله و جعفر و ابالفضل گريه كنيد گريه كردن براي شهيد زنده نگه داشتن نهضت است .
انتهاي پيام1026ج /520ز