کارشناس خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: قند مورد نیاز بدن می تواند از طریق مصرف گندم، نشاسته و سیب زمینی تامین شود لذا برای کم کردن آمار مبتلایان به چاقی ، فشار خون و دیابت لازم است در مصرف قند احتیاط کنیم.
کارشناس خوراکي و آشاميدني معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي شهرکرد
لزوم احتياط در مصرف قند براي جلوگيري از ابتلا به چاقي،فشار خون و ديابت
13 مهر 1395 ساعت 15:05
کارشناس خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: قند مورد نیاز بدن می تواند از طریق مصرف گندم، نشاسته و سیب زمینی تامین شود لذا برای کم کردن آمار مبتلایان به چاقی ، فشار خون و دیابت لازم است در مصرف قند احتیاط کنیم.
کد مطلب: 30968