به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از مشکات برين فرزاد رحيمي مديرکل کانون استان با تاکيد بر پاسداشت ادبيات کهن کشورمان به منزله ميراث ملي و فرهنگي اشاعه و ترويج اين متون در ميان کودکان و نوجوانان استان را ازجمله برنامههاي زيربنايي کانون در حوزه ادب و فرهنگ عنوان کرد.
وي با اشاره به اينکه مراحل آشنايي کودکان و نوجوانان با داستانهاي اساطيري در چند بخش انجام ميگيرد افزود: در ابتدا کودکان و نوجوانان از طريق قصهگويي با داستانها آشنا ميشوند.
فرزاد رحيمي: ارائه بازنويسيهايي از شاهنامه که نثري روان و ساده دارد، انتخاب روايتهاي کوتاه، ساده و قابل فهم را بيش از داستانهاي بلندتر، اجراي نمايش خلاق و تهيه، نقاشي و کلاژ از صحنههاي داستان يا فضاسازي و مجسمهسازي از شخصيتها با گل سفال، براي کودکان و نوجوانان، نمايش فيلم از کار نقالان و پردهخوانان شاهنامه را ازجمله مراحلي که در روند آشنايي اين قشر با داستانهاي شاهنامه انجام ميگيرد دانست.
مديرکل کانون با عنوان اينکه قصهگويي همراه با شادي و لذت به همراه تاکيد بر متن داستان از اهداف برگزاري اين کارگاهها است گفت: ايجاد نشاط و علاقه به فرهنگ، ادب و هنر درميان کودکان و نوجوانان ازجمله برنامههاي کانون در برگزاري اين کارگاهها محسوب ميشود.
وي در اين خصوص افزود: اين کارگاهها در سه بخش شاهنامه (کهن، مياني و تاريخي) به ويژه در بخش کهن که اساطيري است، به امر آموزش غيرمستقيم ميپردازند.
رحيمي با بيان اينکه اين کارگاهها با استقبال خوب خانوادههاي اعضا مواجه شدهاند افزود: اين کارگاهها در روزهاي يکشنبه با حضور کودکان، نوجوانان و خانوادههاي آنان با تدريس سيد مهرداد افضلي در مرکز فرهنگي هنري فرخشهر انجام ميگيرد.
انتهاي پيام1026ج /1020ج