به گزارش
جهانبین نیوز؛ احسان ربیعی در یادداشتی نوشت:
تشکیل شورای عالی فضای مجازی کشور، فرمانی بود که در مدتی قبل توسط رهبر معظم انقلاب به دستگاههای مربوطه ابلاغ شد تا فضای مجازی تحت مدیریت صحیح و اصولی، هم ابزاری برای نشر پیامهای انقلاب باشد و هم سنگری برای حراست از حریم خصوصی-اجتماعی افراد و در نهایت صیانت از سلامت روانی جامعه و جلوگیری از به چالش کشیدن نظام.
نگاه کارشناسان به این فضا مهم این واقعیت را آشکار میسازد که، فضای مجازی سرباز دشمن در جنگ نرم است که ابزار نظامی و تسلیحات عملیاتی ندارد اما شعاع آتش آن فارغ از مرزهای جغرافیایی میتواند اعتقادات، باورها و ایمان بشر را هدف قرار دهد و با ورود به حوزههای عقیدتی، اخلاقی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی به اهداف و منافع خود برسد.
بصیرت عمیق رهبری در شناخت شرایط و موقعیتها و تسلط بر تاکتیکهای دشمن به دنبال آن تبدیل این تهدیدها به فرصت است و معظمله با درک صحیح و واقعی از اهمیت فضای مجازی که آن را به اندازه انقلاب اسلامی قابل توجه و اهمیت میداند درصدد خنثی کردن راه نفوذ دشمن بر عمق افکار و عقاید است.
اقدام و عمل که در باب شعار سال ۹۵ در بیان رهبر انقلاب چاشنی تحقق اقتصاد مقاومتی است در این موضوع هم مصداق دارد که با وجود حساسیت فراوان ایشان حرکت مناسب و بازدارندهای از طرف اعضای شورای عالی فضای مجازی صورت نمیگیرد.
عصری که در آن قرار داریم، عصر ارتباطات و نشر و گسترش سریع و فوقالعاده اطاعات واقعیتی است که پاک کردن صورت مساله رسالت و ماموریت را به پایان نمیرساند و غفلت از آسیبهای اجتماعی، روانی، سیاسی، اقتصادی ضربههای جبرانناپذیری به پیکر خانواده، جامعه و کشور میزند که به مراتب از جنگ نظامی سختتر خواهد بود.
در حوزه عقیدتی، دشمن سعی دارد با تسلط بر افکار جوانان و ایجاد استحاله در اصول دین و ادبیات استکبارستیز انقلاب و تحریف شخصیتها و آرمان نظام فکرها را تسخیر کند و سپس با ایجاد شکاف در مرزهای خانوادگی و عادیسازی روابط دختر و پسر، زن و مرد و ورود به حریم خصوصی افراد و ترویج بیبند و باری و کمرنگ نمودن عفت، حیا، غیرت و مردانگی زمینه ورود در اجتماع از هم گسیخته را فراهم نماید و با بهرهگیری از افکار و عقاید جامعهای که از درون پوسیده و فساد تمام وجود آن را فرا گرفته است و اغراض سلطهطلبانه خود به راحتی دست پیدا کند.
طراحی بازیهای کامپیوتری مثل جی.تی.آی و بسیاری از این سرگرمیهای کاذب مخرب که برای پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان معصوم، با استفاده از غفلت خانوادهها و بهویژه غفلت مسئولین در جامعه رایج شده است به دنبال آن است که با منزوی کردن فرزندان ما و تمرکز کودکان بر بازی و فاصله گرفتن از پدر و مادر و کانون گرم و عاطفی خانواده، پیوندهای عمیق خانوادگی که برمبنای اصول دینی و تعالیم اسلامی شکل گرفته است را تخریب کنند و افسردگی، انزوا و روابط سردی که در جامعه غرب باعث شکست روابط خانوادگی شده است را بر جامعه ما حاکم کنند.
نگاهی به آسیبهای شبکههای اجتماعی و شکست حریم خصوصی افراد بهویژه بسیاری از زنان و دختران جوان که فقط از روی نادانی و ناآگاهی و عدم وجود آموزشهای صحیح در این فضای بزرگ بینالمللی در میدان فساد گرفتار شده و حیثیت و آبروی آنان مورد هتاکی قرار گرفته است آمار معضلات اجتماعی بهویژه خودکشی را که سوغات غرب در این فضای غبارآلود است با افزایش چشمگیری مواجه کرده است.
مسئولین و صاحبنظران باید در مقابل این تحرک وسیع دشمن عملیات آفندی و تهاجمی خود را با جدیت آغاز کنند چراکه اگر در افزایش سواد و آگاهی رسانهای مردم بهویژه جوانان و خانوادهها در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی غفلت کنند خاکریز جبهه خودی که توان، باور، ایمان و اعتقاد است توسط دشمن فتح خواهد شد و شاید فردا برای آزادسازی هویت اصیل انسانی و اسلامی ما دیر باشد و خونبهای غیرقابل جبرانی در این راه بپردازیم.
انتهای پیام/۱۰۲۶ج