کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیرکل میراث فرهنگی چهارمحال و بختیاری:

650 اثر تاریخی در چهارمحال و بختیاری به ثبت ملی رسیده است/یگان حفاظت استان به دلیل کمبود نیرو به صورت چرخشی در این اماکن گشت میزند

19 خرداد 1395 ساعت 10:39

مدیر کل میراث فرهنگی استان حفظ و حراست از آثار و اشیاء تاریخی را یک وظیفه همگانی دانست و گفت: یگان حفاظت استان به دلیل کم بودن تعداد نیروها، نیازمند حمایت از طرف مردم و اعضای انجمن های میراث فرهنگی به عنوان حافظان اصلی میراث فرهنگی است.


به گزارش جهانبین نیوز،بهمن عسگری سوادجانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در نشست با اصحاب رسانه با بیان اینکه در حال حاضر 94 مجموعه رفاهی و تفریحی بین‌راهی در استان فعال هستند، اظهار کرد: این مجموعه‌ها شده‌اند، عنوان کرد: مجموعه‌های رفاهی و تفریحی در سراسر این استان از جمله کوهرنگ، فارسان، شهرکرد، روستای ملک‌آباد، سورشجان، شیخ‌علی‌خان و ... قرار دارند و تابلوهای مناسب در راستای ارائه خدمات بهتر به مسافران و گردشگران نصب شده است.

عسگری با بیان اینکه در چهارمحال و بختیاری ۵۹ خانه مسافر در حال فعالیت است، تصریح کرد: این خانه مسافرها در  راستای جذب گردشگر با هدف توسعه گردشگری، اقامت ارزان قیمت گردشگران، استفاده از لبنیات محلی، صرفه اقتصادی برای روستائیان، نهادینه شدن گردشگری و طبیعت‌گردی برای مسافران و گردشگران و طولانی نبودن مسیر گردشگران به محل‌های اقامتی ایجاد شده است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل وجود ارتفاعات بسیار مناسب در این استان پاراگلایدر از جایگاه مناسبی در این استان برخوردار شده و با دارا بودن سرچشمه رودخانه‌های زاینده‌رود و کارون می‌توان در حوزه رفتینگ به‌ خوبی فعالیت کرد.

عسگری با بیان اینکه گردشگران خارجی به طبیعت‌گردی، اقامت در چادرهای عشایر و استفاده از محصولات طبیعی علاقه‌مند هستند، اظهار کرد: گردشگری عشایری یکی از انواع مهم گردشگری در این استان است که گردشگران فراوانی از سراسر کشور و سایر کشورها را به خود جذب می‌کند.

مدیرکل میراث فرهنگی چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی کارگاه تولید نمد در بهرام‌آباد، تبدیل حمام قدیمی باباحیدر به سفره‌خانه سنتی و مجتمع خاتم در روستای شیخ‌شبان را سه پروژه مهم در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی کارگاه تولید نمد در بهرام‌آباد با فراهم کردن زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۱ نفر و حدود ۵۰ نفر اشتغال غیرمستقیم بوده و کارگاه بزرگ خاتم در روستای شیخ‌شبان با استفاده از ۲۵ نفر نیرو به صورت مستقیم و ایجاد اشتغال غیرمستقیم برای ۱۰۰ نفر سومین طرح اقتصاد مقاومتی در این استان است.

مدیر کل میراث فرهنگی استان حفظ و حراست از آثار و اشیاء تاریخی را یک وظیفه همگانی دانست و گفت: یگان حفاظت استان به دلیل کم بودن تعداد نیروها، نیازمند حمایت از طرف مردم و اعضای انجمن های میراث فرهنگی به عنوان حافظان اصلی میراث فرهنگی است.

عسگری گفت: هم اکنون ۶۵۰ اثر تاریخی در استان به ثبت ملی رسیده که ماموران یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به طور چرخشی در این اماکن گشت می زند.

وی تأکید کرد: بازاریابی عمده‌ترین مشکل حوزه صنایع دستی در این استان بوده که شرکت در نمایشگاه‌های استانی و ملی بهترین راه حل برای بازاریابی است و در راستای فروش محصولات صنعت‌گران این استان با راه‌اندازی فروشگاهی در شهرکرد تلاش شده است این مشکل کاهش پیدا کند.

این مسؤول ادامه داد: این فروشگاه با هدف ارائه محصولات صنایع دستی مرغوب و ایجاد اشتغال راه‌اندازی شد و سه طرح در راستای اقتصاد مقاومتی در این استان اجرا شد که تغییر کاربری حمام قدیمی باباحیدر به سفره‌ خانه سنتی اولین پروژه در این راستا بود.

عسگری سوادجانی با اشاره به اینکه اقلام موجود در موزه‌ها وسیله انتقال تجربیات گذشتگان به آیندگان هستند، بیان داشت: در موزه میراث فرهنگی این استان ۶۳۰ اثر ثبت شده وجود دارد و ۱۱ موزه نیز در نقاط مختلف چهارمحال بختیاری فعال هستند.

انتهای پیام/1022ج


کد مطلب: 28842

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/28842/650-اثر-تاریخی-چهارمحال-بختیاری-ثبت-ملی-رسیده-یگان-حفاظت-استان-دلیل-کمبود-نیرو-صورت-چرخشی-این-اماکن-گشت-میزند

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir