کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

به گفته متخصص طب سنتی؛

کاهش حساسیت بهاری با این دمنوش‌ها

17 فروردين 1395 ساعت 13:33

افرادی که دچار حساسیت‌های پوستی هستند باید مصرف غذاهای تند و پرادویه را کم کنند.


به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از سرویس خانواده جام نیـوز، متخصص طب سنتی مصرف دمنوش گیاهانی مانند آویشن، بابونه، رزماری و نعناع را برای کاهش حساسیت بهاری موثر دانست.

حمید افراسیابی گفت: هر ساله به هنگام آغاز فصل بهار، شاهد حساسیت‌های بهاری به شکل خارش پوست، جوش زدن، آلرژی، سرفه و عطسه کردن هستیم که طب سنتی راه‌حل‌هایی را در نظر دارد.

وی مصرف چای نعناع را به دلیل خاصیت ضد التهابی برای رفع خارش و خشکی پوست‌ مفید دانست و افزود: مصرف نعنای تازه نیز برای درمان خارش موثر است.

متخصص طب سنتی گفت: مصرف دمنوش گیاهانی مانند ریحان، رزماری، آویشن و بابونه در چنین شرایطی توصیه می شود چراکه خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی داشته و به رفع التهاب پوست کمک می کند.

وی تآکید کرد: افرادی که دچار حساسیت های پوستی هستند باید مصرف غذاهای تند و پرادویه را کم کنند و در مقابل مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، غذاهای ملین مثل انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

انتهای پیام/1026ج


کد مطلب: 28099

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/28099/کاهش-حساسیت-بهاری-این-دمنوش-ها

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir