به گزارش
جهانبین نیوز؛ به نقل از
شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام محمد رجایی در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد ضمن تبریک سال ۱۳۹۵ درخصوص شعار سال گفت: بیش از یک سال از ابلاغ منشور اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری می گذرد و علی رغم شروع فعالیت هایی توسط دولت، انتظار رهبری در این خصوص وجود سرعت عمل بیشتری در اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی است.
وی اظهار کرد: نام گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به دنبال نام گذاری های سال های گذشته بود و ایشان چندین سال است نام گذاری سال ها را بر اساس مسائل اقتصادی انجام می دهند و این نشان دهنده این است که اوضاع اقتصادی کشور در معاش مردم تاثیر گذار بوده و زندگی مردم برای مقام معظم رهبری اهمیت بالایی دارد و در اولیت کارهای ایشان قرار دارد.
واردات بی رویه کالاها، یکی از علل عدم موفقیت دولت در رونق اقتصادی است
حجت الاسلام رجایی واردات بی رویه کالاها را یکی از علل عدم موفقیت دولت در رونق اقتصادی برشمرد و خاطرنشان کرد: در سال گذشته و سال های قبل از آن، واردات رسمی و غیر رسمی بویژه قاچاق، سبب اشباع بازار داخلی و انباشته شدن تولیدات داخلی در انبارها شده است.
وی ادامه داد: دولت در خصوص مبارزه با واردات کالا اقداماتی انجام داده ولی آن چیزی که در واردات مهم است، موضوع قاچاق می باشد که ریشه قاچاق نیز در فساد اداری دارد و این برای ما قابل قبول نیست در کشوری که دستگاه های اطلاعاتی از توان بالایی برخوردار هستند و می توانند کوچکترین حرکات ضد امنیتی را خنثی کنند، هزاران تن کالای قاچاق وارد کشور می شود و هیچ توجهی به آن صورت نمی گیرد.
فساد اداری، یکی از علل چشم پوشی در برابر واردات قاچاق است
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی فساد اداری را یکی از علل چشم پوشی در برابر واردات قاچاق برشمرد و تصریح کرد: دولت باید با همکاری قوه قضاییه و سایر ارگان ها تلاش مضاعف انجام دهد تا با فساد مبارزه شود و جلوی قاچاق را بگیرند تا تولید کنندگان با رکود و انبارشدن محصولات تولیدی مواجه نشوند که این اقدام سبب کاهش ظرفیت تولید و افزایش نرخ بیکاری در جامعه می شود.
حجت الاسلام رجایی ادامه داد: به گفته مقام معظم رهبری، روح اقتصاد مقاومتی، توجه به تولیدات داخلی است و باید تولیدات داخلی افزایش یابد تا جایگزین کالاهای خارجی شود و توان رقابت تولیدکنندگان ایرانی در صادرات کالاها افزایش یابد.
در بودجه ۹۵، ساز و کارهای مناسب برای تسریع سیاست های اقتصاد مقاومتی لحاظ می شود
رئیس فراکسیون اقتصاد مقاومتی در خصوص اقدامات فراکسیون اقتصاد مقاومتی در اجرایی شدن شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی در سال ۹۵ گفت: در سال ۱۳۹۵ با توجه به شعار سال، بودجه ۹۵ و برنامه پنجساله ششم در اولویت کاری فراکسیون اقتصاد مقاومتی مجلس نهم قرار دارد لکن بودجه ۹۵ در مجلس نهم مورد بررسی قرار خواهد گرفت و ساز و کار مناسب برای تسریع اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی در بودجه لحاظ خواهد شد.
حجت الاسلام رجایی افزود: برنامه پنجساله ششم نیز در مجلس دهم بررسی خواهد شد لکن با توجه به تغییرات زیاد مجلس دهم نسبت به مجلس نهم و عدم راه یافتن اکثر نمایندگان مجلس نهم به مجلس دهم، سرنوشت فراکسیون اقتصاد مقاومتی مبهم است یعنی نمی دانیم در مجلس دهم افراد علاقه مند به ادامه فراکسیون اقتصاد مقاومتی خواهند بود یا نه.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود نمایندگانی که از مجلس نهم به مجلس دهم راه یافته اند بویژه افرادی که عضو فراکسیون اقتصاد مقاومتی بوده اند را به راه اندازی این فراکسیون در مجلس دهم تشویق خواهیم نمود و با نمایندگان جدید نیز ارتباط برقرار خواهیم کرد.
حجت الاسلام رجایی در خصوص اهمیت فراکسیون اقتصاد مقاومتی گفت: فراکسیون اقتصاد مقاومتی در جهت اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و در تعامل با دولت، برداشتن موانع اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی و نظارت بر کار دولت برای اجرای شدن این سیاست ها نقش بسیار مهمی دارد.
ایجاد انتظار در مردم که همه مشکلات با برجام رفع می شود، اشتباه است
نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در برجام مسئولین دچار افراط و تفریط شده اند، اذعان کرد: اگر غربی ها و آمریکایی ها پایبند به تعهداتشان باشند، تحریم های هسته ای برداشته خواهد شد و به دوران قبل از تحریم برمی گردیم و این تنها اثر برجام می باشد لذا ایجاد انتظار در مردم که همه مشکلات با برجام رفع می شود از همان ابتدا اشتباه بوده است.
حجت الاسلام رجایی افزود: مشکلات کشور صرفا با برجام رفع نخواهد شد اما برجام می تواند حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد به رونق اقتصادی کمک کند البته آثار مثبتش نیز به تدریج واگر غربی ها به تعهداتشان عمل کنند، ایجاد خواهد شد.