به گزارش
جهانبین نیوز؛ به نقل از
سلامت نیوز بازار آجیل و خشکبار در هیاهوی شب عید هر سال آنقدر داغ می شود که یادمان می رود در خرید خود دقت بیشتری کنیم و با بی تفاوتی خود جیب افراد سودجو و منفعت طلب را بی جهت پر نکنیم.
عدم نظارت کافی دستگاهای مرتبط بر اماکن سنتی در بازار که بعد از گذشت چندین دهه هنوز به روشهای غیر بهداشتی و غیر اصولی آجیل را تفت داده و خشکبار را آماده می کنند باعث شده افراد سودجو در سایه ی امنی که برایشان ایجاد شده این کار را همه ساله تکرار کنند.
گاهی دیده شده از زردچوبه و رنگ های غیر مجاز به جای زعفران برای رنگ دهی به پسته استفاده می کنند یا برای اینکه تخمه ها را ترش کنند به جای طعم های مجاز لیمو ترش، از جوهر لیموهای غیر استاندارد استفاده می کنند و یا آنقدر از نمک استفاده می کنند تا آجیل وزن بیشتری به خود بگیرد و بیش از اندازه شور شود.
از نمونه های بارز و شناخته شده ی این مکان ها می توان به دالان دراز در بازار آهنگرهای تهران اشاره کرد؛ جایی که پر است از کارگرهایی که از بهداشت شخصی پایینی برخوردار هستند و با موش ها و سوسک ها همزیستی می کنند.
پرسش اینجاست حالا که چنین محصولاتی در چنین شرایطی غیر بهداشتی تولید و به بازار هم به راحتی عرضه می شود راه حل مناسب برای مصرف کننده چیست؟
قاعدتا در این شرایط، تهیه و خرید آجیل و خشکبار که برندهای مختلف در کارخانه ها تولید و بسته بندی می کنند عاقلانه ترین کاریست که می توان انجام داد.
این نوع محصولات پروانه ی ساخت بهداشت و استاندارد دارند و ضمن اینکه کاملا تحت نظارت شبکه ی بهداشت و دانشگاهای علوم پزشکی هستند هر نوع عمل خلاف قانون آنان قابل پیگیری است.
هموطن عزیز! بپذیریم که با خرید آجیل و خشکبار فله ای به بهانه ی قیمت ارزانتر آن نسبت به بسته بندی، ممکن است سلامتی خود و خانواده مان را به خطر بیاندازیم.
انتهای پیام/1026ج