کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

50درصد تلفات مزارع پرورش ماهی چهارمحال وبختیاری ناشی ازسوء مدیریت است

17 مهر 1391 ساعت 11:21


به گزارش جهانبین نیوز 'مظاهر زمانی' درگفت وگو با خبرنگارایرنا با بیان اینكه تلفات حدود پنج درصد درهرجمعیتی از ماهی ها طبیعی وعادی است افزود: اگر تلفات بالاتر از این میزان شد شرایط غیرعادی است و نشانه ضعف مدیریتی در مزرعه است . وی مزارع تكثیرماهی را از مزارع نیازمند نمونه گیری وپایش برشمرد و گفت: از آن جا كه ابتلا به بیماری در بچه ماهی ها بیشتراست، پایش مزارع تكثیر بدلیل داشتن حجم بالای بچه ماهی نسبت به مزارع پرورشی ازاهمیت بیشتری برخوردار است . زمانی تصریح كرد: بر این اساس یكبار در سال همزمان با سراسر كشور مزارع تكثیر ماهی استان علیه بیماری های ویروسی نظیر IPN و IHN در بچه ماهی ها و VHS در ماهی های بالغ پایش می شود . وی ادامه داد: در این طرح 140 نمونه از مزارعی كه تخم ماهی 'تخم چشم زده ' وارد كرده باشند، انتخاب و نمونه هایی از آنها آزمایش می شود . به گزارش ایرنا، تخم چشم زده، تخم ماهی بارور شده است كه پس از 20 روز تبدیل به لارو ماهی می شود . زمانی 30 بازدید در ماه را از دیگر اقدامات این اداره در راستای مبارزه با بیماری های ماهیان عنوان كرد. وی در پاسخ به ایرنا در ارتباط با رعایت موارد بهداشتی در مزارع تكثیر و پرورش ماهی استان اظهار داشت: رعایت استاندارهای پرورش و تكثیر ماهی در استان باوجود خشكسالی و كمبود آب درسال های اخیر درحد قابل قبولی است . به گزارش ایرنا، هم اكنون 300 مزرعه تكثیر و پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارد كه سالانه بیش از 16هزارتن ماهی قزل آلا در این مزارع تولید و روانه بازار مصرف می شود .


کد مطلب: 2738

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/2738/50درصد-تلفات-مزارع-پرورش-ماهی-چهارمحال-وبختیاری-ناشی-ازسوء-مدیریت

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir