به گزارش
جهانبین نیوز، لاغری موفق و بدون بازگشت شاید به نظر شما یکی از سختترین کارها در هر رژیم لاغری باشد. برای لاغر شدن سالادهای پاییزه زیر را درست کنید و لاغر شوید.
پاییز فصل سبزیجات متنوع است. سبزیجاتی رنگی و سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی. اگر در این فصل بخواهید چند کیلویی وزن کم کنید و یا همیشه عاشق سالادهای متنوع هستید شانستان زده است! چون سبزیجات این فصل جان میدهند برای تهیه انواع سالادهای خوشمزه و مغذی.
سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفومواد لازم برای سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو ۴ نفر
هویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل): ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
توفو: ۱۲۵ گرم
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
روغن کلزا: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان کافی
طرز تهیه سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفومدت زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
هویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.
روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.
توفوها را به صورت مکعبهای کوچک تقسیم کنید و آنها را داخل ماهیتابه نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت دهید.
یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید.
سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.
_ سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه سویامواد لازم سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه سویا برای ۴ نفر
جوانه سویا: ۴۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
سینه بوقلمون: ۳۰۰ گرم
ساقه تره فرنگی یا پیازچه: ۴ عدد
سیر له شده: ۱ قاشق چایخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذا خوری
روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
روش تهیه سالاد لاغری با بوقلمون، قارچ و جوانه سویامدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵ دقیقه
جوانههای سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت ۶ دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانهها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
قارچها را بشویید و خرد کنید. فیله بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
سس را با ترکیب بقیه سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.
بوقلمونها را با جوانه سویا، قارچ و سسی که آماده کردهاید مخلوط کرده و سرو کنید.
_ سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیازمواد لازم سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاز برای ۴ نفر
چغندر قرمز خام: ۱ عدد
ترب سیاه: ۲ عدد
کاهو: چند برگ
پیاز شیرین: ۱ عدد
بادام یا گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب یا سرکه توت فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری چغندر، تربچه و پیاززمان آمادهسازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت: ۲ دقیقه
پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آنها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آنها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید ۵ دقیقه بمانند.
کاهوها را شسته و آب آنها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
ترب سیاهها را شسته و پوست بگیرید و آنها را نیز حلقه حلقه کنید.
برای تهیه سس، سرکهها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادامها را داخل ماهیتابه نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آنها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.
_ سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیبمواد لازم سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیب برای ۴ نفر
کلم سفید: نصف عدد
هویج: ۳ عدد
سیب کوچک: ۴ عدد
گردوی خرد شده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
خردل: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۱ قاشق غذاخوری
ماست: ۱ پیاله
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین کلم، هویج و سیبمدت زمان آمادهسازی: ۲۵ دقیقه
هویجها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیبها را پوست گرفته و خرد کنید.
داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
_ سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزادمواد لازم سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزاد برای ۲ نفر
ورمیشل: ۱ بسته
فیله ماهی آزاد: ۴ عدد
خامه تازه کمچرب: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ عدد
موسیر: ۱ عدد
سرکه: ۱ قاشق
روغن: ۱ قاشق
کاهو: چند برگ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه سالاد لاغری ورمیشل و ماهی آزادمدت زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۳ دقیقه
ورمیشلها را داخل آب جوش ریخته و بعد از ۳ دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیلههای نازک برش دادهاید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آنها را به ماهی اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. ۲ قاشق خامه را با ورمیشلها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آنها کشیده شود. کمی سرکه به آنها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشلها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.
_ سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقالمواد لازم برای سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقال ۴ نفر
اسفناج تر و تازه: ۱ دسته کوچک
پیاز سفید: ۱ عدد
پرتقال: ۲ عدد
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق غذاخوری
دانه کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۱ عدد
روش تهیه سالاد لاغری ترش و شیرین اسفناج و پرتقالمدت زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
زمان پخت: ۳ دقیقه
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقالها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هستهها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه نچسب پرتقالها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناجهای کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آنها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه کنجد بریزید و سرو کنید.
منبع: سیمرغ