به گزارش
جهانبین نیوز، محققان در بررسیهای خود ماده شیمیایی حاصل از رنگدانه ریواس را به سلولهای سرطانی اضافه کرده و مشاهده کردند که حدود ۵۰ درصد تومورها در عرض ۴۸ ساعت از بین رفتند.
رنگدانهای که ساقه ریواس را قرمز میکند میتواند باعث کاهش تکثیر سلول@های سرطانی و جلوگیری از رشد آنها شود.
نتایج پژوهشی که در مجله Nature Cell Biology به چاپ رسیده است نشان میدهد که رنگدانه موجود در این سبزی ترش و شیرین که باعث قرمزی ساقههای آن میشود به مهار پروتئین ۶PGD کمک میکند. این پروتئین باعث رشد برخی از تومورها میشود.
این گفته نتیجه بررسیهای محققان دانشگاه اموری آتلانتا در ایالات متحده آمریکا و همچنین محققان دانشگاه بیجینگ چین است.
محققان در بررسیهای خود ماده شیمیایی حاصل از رنگدانه ریواس را به سلولهای سرطانی اضافه کرده و مشاهده کردند که حدود ۵۰ درصد تومورها در عرض ۴۸ ساعت از بین رفتند.
یک نوع رنگدانه دیگر نیز روی سلولهای سرطانی موشهای آزمایشگاهی تست شد و نتیجه آن کاهش رشد تومورها بود.
مهار پروتئین ۶PGD راهی برای کاهش رشد تومورهابه عقیده محققان این پژوهش مهار ۶PGD باعث کاهش تکثیر سلولهای سرطانی و مقابله با رشد تومورها میشود.
محققان با آزمایش ۲۰۰۰ نوع ترکیب شیمیایی مختلف روی تومورهای سرطانی به این نتیجه رسیدند که رنگدانه موجود در ریواس بهترین تأثیر را در متوقف کردن ۶PGD دارد بدون اینکه به سلولهای سالم آسیبی برساند.
هماکنون محققان در حال بررسی تأثیر این رنگدانه روی بدن انسان هستند. امید میرود نتایج مثبتی از آن گرفته شود.
منبع: تبیان
انتهای پیام/1026ج