بهترین دارو برای همگان خوردن مقداری گل بیدمشک است که مسکن خوبی است.
درمان فشارخون بالا؛
کاهش فشارخون با طب سنتی
5 مهر 1394 ساعت 12:20
بهترین دارو برای همگان خوردن مقداری گل بیدمشک است که مسکن خوبی است.
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از جام نیوز، مزاج افراد متفاوت است و شناخت این تفاوتها در درمان فشارخون بسیار مهم است. با این وجود جوشانده برگ زیتون و تخم کرفس برای کاهش فشار خون توصیه میشود.
بیماری فشارخون علائمی مانند سرخ شدن رنگ صورت، برجستگی عروق و نبض بالا دارد. البته در مزاجهای مختلف کمی متفاوت است که در ادامه توضیح داده میشود:
کاهش فشار خون در صفراوی مزاجها
گاهی در برخی افراد که مزاج صفراوی دارند فشارخون به رنگ زرد در چهره نمایان میشود که برای آنها پرهیز از مصرف غذاهای گرم و ادویههایی مانند فلفل و زنجبیل و غذاهای چرب و شیرین توصیه میشود.
کاهش فشار خون در بلغمی مزاجها
گاهی نیز فشارخون بالا در افراد بلغمی مزاج متفاوت بروز میکند که رنگ چهره آنها به سیاهی تمایل دارد، این افراد باید از مصرف ماست، دوغ و سالاد بپرهیزند و از خوراکیهای گرم بیشتر استفاده کنند بنابراین مصرف آویشن و سیاهدانه کمککننده است.
کاهش فشار خون
* برخی گیاهان برای کاهش فشارخون مفیدند مثلاً برگهای زیتون از فسفر، کلسیم، منیزیم و مواد قندی تشکیل شده که مصرف جوشانده آن برای بیماران مبتلا به فشارخون مناسب است.
* تخم گیاه کرفس نیز برای کاهش فشارخون توصیه میشود چون مقدار زیادی کلسیم دارد و میتوان آن را به صورت جوشانده مصرف کرد.
* سنبلالطیب نیز به کاهش فشارخون کمک میکند.
* بهترین دارو برای همگان خوردن مقداری گل بیدمشک است که مسکن خوبی است.
* همچنین، رژیم سیر و آبلیمو که ۳۰ حبه سیر پوست گرفته را با ۵ عدد لیموترش تازه با پوست که چند برش روی پوست آن زده شده است در مخلوط کن ریخته تا خمیر شود. خمیر به دست آمده را با یک لیتر آب روی شعله بسیار کم به جوش رسانده، شعله را خاموش کنید تا سرد شود، سپس آن را صاف کرده و در یخچال نگهداری کنند، صبح ناشتا ۵۰ سی سی یا یک استکان تا ۴۰ روز مصرف شود. هر ۶ ماه تمدید شود که کاهشدهنده فشار خون و باز کننده عروق است.
* دمکرده چای ترش عصرها و دم کرده گل گاوزبان و لیمو امانی و دمکرده میوه آلبالو و دم کرده زرشک آبگیری، دمکرده میوه نسترن، دم کرده فلوس و خیار چنبر فشار خون را پایین میآورد.
* آش آبغوره برای کاهش فشار خون و همچنین، رفع غلظت خون بسیار مفید است و نیز آش آلو.
* شربت سیر نیز برای کاهش فشار خون بالا مفید است به این ترتیب که دو پیاز سیر را له کرده در یک لیوان آب و ۱۰۰ گرم شکر ریخته و بجوشانید تا به قوام بیاید هر روز ۲ قاشق سوپ خوری از آن مصرف شود.
* دوغ را در ظرفی ریخته و از شب تا صبح در هوای آزاد قرار دهید، روی ظرف را با پارچه نازکی پوشانده تا از ورود گرد و خاک جلوگیری شود، آبی که بالای دوغ جمع شده را برداشته و مصرف کنید.
* شیره فندق نیز پایین آورنده فشار خون است. مصرف ۲ الی ۳ لیوان در روز برای کاهش فشارخون و رفع ناراحتی های گوارشی بسیار مفید و مؤثر واقع می شود. این شیر برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند، بسیار مفید است که به این شکل استفاده می شود: مغز فندق خام ۵۰ گرم، عسل ۳ قاشق غذاخوری و آب سرد ۳ لیوان. پوست فندق ها را گرفته آن ها را به همراه آب و عسل در مخلوط کن ریخته تا به طور کامل مخلوط شود و به صورت شیر در آید.
دیگر راهکارها
از دیگر راهکارهای کاهش سریع فشار خون با طب سنتی میتوان به مالش ساق پاها، بادکش ساق پاها و استفاده از قطره نازیل به صورت زیر زبانی برای درمان اورژانسی فشار خون اشاره کرد. همچنین دو حبه سیر را له کرده ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون به آن بیفزایید و برای پایین آوردن فشار خون آن را به کف پاها بمالید.
فشارخونیها احتیاط کنند
کاهش مصرف گوشت قرمز برای مبتلایان به بیماری فشارخون توصیه میشود و در مقابل مصرف خوراکیهایی که دارای سماق و گشنیز هستند مناسب است.
برای کنترل فشار خون از خوردن گوشت قرمز، مواد غذایی چرب، شوریجات، تخم مرغ، غذاهای غلیظ و دیر هضم خودداری کنید. همچنین در خوردن جوانه گندم احتیاط شود و در مواقعی که فشار خون بالاست مصرف جوانه گندم متوقف شود.
انتهای پیام/1026ج
کد مطلب: 24666