به گزارش
جهانبین نیوز به نقل از
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، معاون تغذيه و بهداشت ناحيه مقاومت فارسان در حاشيه اين کارگاه آموزشي گفت: متاسفانه در جامعه و در خانواده هاي کارکنان دولت از تغذيه مناسب استفاده نمي شود و بسياري از اين خانواده ها نسبت به تغذيه مناسب آگاهي چنداني ندارند و مواد غذايي ناسالم زيادي سر سفره هاي خانواده ها وجود دارد و بصورت ناآگاهانه مصرف مي شوند.
سرگرد پاسدار مهدي محمدي افزود: علاوه بر نبود اطلاعات کافي در مورد غذاهاي سالم، بسياري از خانوارهاي ما اطلاعات مناسبي از نحوه مصرف مواد غذايي مناسب در زمان صحيح خود ندارند و همچنين از مقدار مصرف اين مواد غذايي در برنامه هاي غذايي بي اطلاع اند که خود نيز باعث بوجود آمدن انواع بيماري در افراد مي شود.
گفتني است: در اين کارگاه آموزشي هيبت الله رييسي، کارشناس ارشد تغذيه شهرستان فارسان، به ايراد سخن پرداخت و اصول و مباني تغذيه صحيح بر اساي موازين علمي و سبک زندگي اسلامي را تشريح کرد.
انتهای پیام1020ج /۵۹۰پ