به گزارش
جهانبین نیوز، طولانیترین دور مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵ امروز عصر با دیدار "محمد جواد ظریف"، وزیر خارجه ایران و "کاترین اشتون"، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در وین کلید خورد.
مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ امروز برای ششمین بار در وین آغاز میشود و قرار است طرفین به مدت ۲۰ روز در پایتخت اتریش با هم گفتگو کنند.
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان امروز در صدر هیاتی برای شرکت در مذاکرات ایران و گروه ۱+۵ وارد وین پایتخت اتریش شد.
ترکیب هیات مذاکره کننده هسته ای ایران در نشست امروز وین
تیمی از مشاوران حقوقی هیات مذاکره کننده هسته ای ایران را در نشست وین همراهی می کنند.
به همراه محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ، اسحاق آل حبیب مدیرکل دفتر وزیرامورخارجه، سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بینالمللی، مجید تختروانچی معاون اروپا و آمریکا ، حمید بعیدینژاد مدیرکل سیاسی و بینالمللی وزارت خارجه، داوود محمدنیا مشاور وزیر خارجه، محمد امیری مدیر کل امور پادمانهای سازمان انرژی اتمی و پژمان رحیمیان مدیر کل حوزه ریاست سازمان انرژی اتمی، اعضای تیم مذاکره کننده هستهای ایران در این دور از مذاکرات ایران و ۱+۵ در وین هستند.
همچنین یک تیم از مشاوران حقوقی نیز در این تیم مذاکره کننده ایرانی حضوردارند.
تیم مذاکره کننده آمریکا شامل ۱۵ نفر خواهد بود
در هیئت مذاکره کننده آمریکا در مذاکرات هسته ای با ایران که از ۱۱ تیر در وین پایتخت اتریش آغاز می شود ویلیام برنز، قائم مقام وزارت امور خارجه؛ وندی شرمن معاون وزیر خارجه، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی حضور دارند. همچنین سایر اعضای تیم شامل بروک آندرسون، جیم تیمبی، راب مالی، آدام زوبین(مدیر دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانهداری) ماری هارف(معاون سخنگوی وزارت خارجه)، آلن ایر(سخنگوی فارسی زبان وزارت خارجه)، پل ایرون، ریچارد نفیو، کوان ویل، دو تیانتاواچ، مصطفی پوپال و کارلوس دو خوانا هستد.
ماری هارف، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در خصوص پایبندی ایران به تعهداتش بر اساس برنامه اقدام مشترک گفته است: "شش ماه قبل بسیاری درباره پایبندی ایران به آن بدبین بودند، اما آنها [ایران] این کار را انجام دادند."
وی با اشاره به اینکه در مذاکرات هستهای وین ۶ درباره عراق صحبت نخواهد شد گفت که کانالهای دیگری وجود دارند که میتوان با استفاده با آنها موضوع عراق را با ایران بررسی کرد اما اکنون مذاکرهای در این حوزه جریان ندارد.
هارف در ادامه در پاسخ به سؤالی درباره موضع آمریکا در قبال تمدید مذاکرات برای شش ماه دیگر گفت: "تمرکز ما بر روی ۲۰ جولای (۲۹ تیر) است." وی همچنین ضمن تکرار اظهارات جان کری که طی یادداشتی در روزنامه واشنگتن پست مطرح شده بود گفت که تمدید باید مورد پذیرش تمام طرفها بوده و هدف از آن صرفا طولانیتر کردن مذاکرات نباشد.
انتهای پیام/خ ز/