کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مهمترین دلایل آلرژی های پاییزی

باشگاه خبرنگاران جوان , 8 آذر 1392 ساعت 13:58

آلرژی بیماری فصل های مختلف است و هر کسی ممکن است به فصل خاصی آلرژی داشته باشد. این بیماری باعث می شود تا شکلی سرماخورده پیدا کنید و به همراه علائم مختلفی دچار مشکلاتی می شوید که ممکن است شما را بسیار آزار دهد.


به گزارش جهانبین نیوز، به وجود آمدن آلرژی همراه با علائم مختلف است اما دلایل خاصی نیز برای آن ارائه شده است که اگر مراقب آن ها باشید می توانید تا حد زیادی از مبتلا شدن به آن جلوگیری کنید. برای آن که با دلایل به وجود آمدن و البته راه های ابتدایی برای مقابله با آلرژی های پاییزی آشنا شوید بهتر است همراه ما باشید.

**گرد و غبار

گرد و غبار اولین عامل به وجود آمدن آلرژی های پاییزی هستند که مراقب آن ها باید باشید. در فصل پاییز بیش از دیگر فصول سال بادهای غبارآلود می ورزد و دلیل اصلی آن وجود خاک بسیار در این فصل است زیرا بسیاری از زیبایی های طبیعت خشک شده و حالا سبزی ها تبدیل به زمین خاکی شده اند. بهتر است در این فصل از ماسک استفاده کنید تا گرد و غبار کمتر وارد ریه شما شود.

**ذرات ریز

این ذرات با گرد و غبارها فرق می کنند و به بدن شما چسبیده و همه جا به همراه شما خواهند آمد از این رو باید به روش های مختلف به آن ها توجه داشته باشید. یکی از این روش ها استفاده مداوم از حمام و شستن بدن و لباس هاست. شاید خرد کردن برگ های درختان در این فصل بسیار جالب باشد اما برگ های خشک شده ای که روی زمین هستند حاملان اصلی ذرات ریزند و به راحتی آن ها را روی بدن شما می فرستند.

** آلودگی

دلیل مهم دیگر آلودگی است که در شهرهای بزرگ تنها با در خانه ماندن می توان از آن در امان بود. آلودگی را همیشه در ذهن داشته باشید چرا که نه تنها باعث آلرژی می شود بلکه بیماری های مختلفی را نیز به وجود می آورند که جبران آن ها بسیار سخت است. استرس نیز یکی دیگر از مواردی است که ابتلا به آلرژی را افزایش می دهد که به گفته متخصصین از آلودگی نشات می گیرد.

**درمان های ابتدایی

اول از هر کاری باید موارد بالا را تا حد امکان از خودتان دور کنید که به این بیماری دچار نشوید اما اگر آلرژی ها در بدن شما رخنه کرده اند بهترین حرکت استفاده از داروهایی مانند آنتی هیستامین است البته دقت کنید که این قرص ها برای بدن شما مشکلی را ایجاد نکند و به آن ها حساسیت نداشته باشید. در صورت افزایش و حتی تشدید آلرژی بهتر است سریعا به پزشک مراجعه کنید تا مبادا با بیماری دیگری اشتباه گرفته شده باشد./
انتهای خبر/م



کلمات کلیدی: مهمترین,دلایل,آلرژی ها,پاییزی,جهانبین


کد مطلب: 10258

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/10258/مهمترین-دلایل-آلرژی-های-پاییزی

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir