به گزارش
جهانبين نيوز؛ با وجود منابع طبيعي مختلف مانند آب ،فضاي بکر و خدادادي و از همه مهمتر زمين بسيار حاصلخيز شاليزاري در شهرستان اردل باعث شده تا مردم اين شهرستان همه ساله به کشت اين محصول با ارزش روي بياورند.
در گذشته کار درو طي چند روز و با مشارکت همه اعضاي خانواده و کمک فاميل انجام مي شد و پس از درو کردن برنج آنها را به صورت دسته (بافه) روي زمين قرار داده تا خشک شوند و پس از چند روز دسته هاي شالي براي خرمن کوبي روي هم جمع مي شدند و در نهايت کار خرمن کوبي با زحمات زيادي انجام مي گرفت.
امروزه اما با پيشرفت تکنولوژي و وجود ماشين آلات سنگين کشاورزي زحمت درو و برداشت محصولات بر دوش کشاورزان برداشته شده و کمباين هاي چندمنظوره اين وظيفه را انجام مي دهند.
ارقام برنج کشت شده توسط کشاورزان اردلي بيشتر از نوع گرده و چمپاي محلي مي باشد که به روش نشايي و سنتي کشت مي شوند.
بخشي از برنج برداشتي در اين شهرستان به مصرف خود مردم ميرسد به طوري که ميتوان گفت قوت غذايي اغلب مردم شهرستان اردل برنج ميباشد و بخشي ديگر از اين محصول نيز در استانهاي همجوار به فروش ميرسد.
انتهاي پيام/570ه