:23';
$conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1';
$conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer';
$conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0';
?>:23';
$conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['cache_html'] = '1';
$conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['func'] = 'Get_Mobile_Footer';
$conf['{MOBILE_FOOTER_BLOCK}']['prms'] = '0';
?>
به گزارش
جهانبین نیوز، زولبیا نوعی شیرینی است که معمولاً همراه با بامیه و گوش فیل به فروش میرسد.
از مواد اولیه اینگونه شیرینی میتوان به ماست و نشاسته و خمیر مایه اشاره کرد که پس از ترش شدن و به اصطلاح ورآمدن آن را به آرد اضافه میکنند.
غالباً زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان به هنگام افطار مصرف میشود.
تولید و مصرف این شیرینی در گستره وسیعی از جهان شامل شرق آسیا، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.
برای تهیه شیرینی زولبیا ابتدا نشاسته را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و به مدت ۵ دقیقه کنار می کذاریم.سپس کره را از یخچال بیرون می آوریم و می گذاریم تا نرم شود.
پس از گذشت ۵ دقیقه کاسه مخلوط ماست و نشاسته را می آوریم و آرد را کم کم به آن ها اضافه می کنیم و هم می زنیم و کره را نیز می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مایه زولبیا یکدست شود. بعد گلاب ، اسانس هل و جوش شیرین را به مایه اضافه می کنیم و مجدداً مواد را مخلوط می کنیم تا مایه غلظتی شبیه به ماست داشته باشد.
اگر دیدید مایه سفت شده است می توانید کمی گلاب اضافه کنید. سپس در یک ظرف مانند یک تابه روغن به حدی می ریزیم که استخر روغن داشته باشیم و زولبیا ها راحت در ان شناور باشند و تابه را روی حرارت کم می گذاریم تا به مرور زمان روغن داغ شود.
مایه زولبیا را در قیف می ریزیم و قیف را بالای تابه نگه می داریم و خیلی سریع قیف را فشار می دهیم و مایه زولبیا بیرون می آید و سریع دستمان را مانند دایره می چرخانیم تا زولبیا که از قیف بیرون می آید و داخل روغن ریخته می شود به شکل یک دایره در بیاید.
می توانید اگر قیف ندارید مایه را در جا سسی بریزید تا راحت تر مایه بیرون بیاید و شکل بگیرد.
شربت آماده شده از قبل را حتماً در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود و زمانی که زولبیا ها سرخ شدند از روغن بیرون می آوریم و در توری فلزی قرار می دهیم به مدت ۱ دقیقه تا روغن اضافه آن خارج شود و بعد در شربت قرار می دهیم تا به مدت ۵ دقیقه در شربت سرد بماند و طعم دار شود و مجدداً از شربت که بیرون آوردیم زولبیا را در توری قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
تمامی زولبیا ها را به همین صورت آماده می کنیم و در ظرف می چینیم و روی آن سلفون می کشیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود و نوش جان کنید.
عکس: رضا کمالی دهکردی