۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۶
کد مطلب : ۱۶۰۲۰
رئیس دامپزشکی کوهرنگ

تولید سالانه بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر منطقه کوهرنگ

عشایر شهرستان کوهرنگ سالانه بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند.
تولید سالانه بیش از 5 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر منطقه کوهرنگ
به گزارش جهانبین، رئیس دامپزشکی کوهرنگ در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی کوهرنگ خبر گفت: سالانه 5 هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر کوهرنگ تولید می شود.

دکتر حبیبی در ادامه گفت: همچنین از تعداد 13 واحد مرغداری که با ظرفیت 250 هزار قطعه در هر دوره در شهرستان کوهرنگ تولید می کنند، حدود 2550 تن گوشت مرغ تولید می شود.

حبیبی کمبود مرتع، خرید تظمینی گندم، جاده ها و ایلراه ها، مباحث آموزشی و تحصیلی، دامپزشکی ،آبرسانی و تأمین علوفه و خوراک دام را مهمترین مشکلات عشایر کوهرنگ تعریف کرد.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری یک درصد از کل مساحت کشور را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: این استان با تولید سالانه بیش از 30 هزار تن گوشت قرمز و تأمین 3 درصد گوشت قرمز کشور مقام سیزدهم را به خود اختصاص داده است که شهرستان کوهرنگ سهم بسزایی در تولید گوشت استان و کشور دارد.

انتهای خبر/

ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

پنجشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۸

ساعت:

۲۳:۳۱:۰۲

30 Jan 2020