۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳
کد مطلب : ۲۸۰۹۹
به گفته متخصص طب سنتی؛

کاهش حساسیت بهاری با این دمنوش‌ها

افرادی که دچار حساسیت‌های پوستی هستند باید مصرف غذاهای تند و پرادویه را کم کنند.
کاهش حساسیت بهاری با این دمنوش‌ها
به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از سرویس خانواده جام نیـوز، متخصص طب سنتی مصرف دمنوش گیاهانی مانند آویشن، بابونه، رزماری و نعناع را برای کاهش حساسیت بهاری موثر دانست.

حمید افراسیابی گفت: هر ساله به هنگام آغاز فصل بهار، شاهد حساسیت‌های بهاری به شکل خارش پوست، جوش زدن، آلرژی، سرفه و عطسه کردن هستیم که طب سنتی راه‌حل‌هایی را در نظر دارد.

وی مصرف چای نعناع را به دلیل خاصیت ضد التهابی برای رفع خارش و خشکی پوست‌ مفید دانست و افزود: مصرف نعنای تازه نیز برای درمان خارش موثر است.

متخصص طب سنتی گفت: مصرف دمنوش گیاهانی مانند ریحان، رزماری، آویشن و بابونه در چنین شرایطی توصیه می شود چراکه خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی داشته و به رفع التهاب پوست کمک می کند.

وی تآکید کرد: افرادی که دچار حساسیت های پوستی هستند باید مصرف غذاهای تند و پرادویه را کم کنند و در مقابل مصرف سبزیجات تازه، سبوس گندم، غذاهای ملین مثل انواع آش، مصرف کاهو و خاکشیر را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸

ساعت:

۰۸:۳۱:۳۶

27 Jan 2020