۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱
کد مطلب : ۲۴۵۶۰
پیشگیری از سرطان سینه؛

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با این خوراکی

سرطان سینه رایج ترین سرطان در بین زنان در سراسر جهان است، و بروز آن از سال ۲۰۰۸ تاکنون با بیش از ۲۰ درصد افزایش مواجه بوده است.
کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با این خوراکی
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از  جام نیوز، محققان دانشگاه ناوارا در اسپانیا می‌گویند رژیم غذایی مدیترانه‌ای که سرشار از غذاهای گیاهی، ماهی و روغن زیتون است ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد.

از نظر آماری، سرطان سینه در بین زنان مناطق مدیترانه‌ای نسبت به افرادی که در ایالات متحده و یا مناطق دیگر اروپا زندگی می‌کنند شیوع کمتری دارد. در واقع رژیم غذایی به عنوان یک عامل خطرساز و البته قابل اصلاح در نظر گرفته می‌شود.

بر اساس تحقیقات «رژیم غذایی قلبی لیون» که اولین کارآزمایی بالینی برای نشان دادن اثرات مفید رژیم غذایی مدیترانه‌ای در کاهش بیماری‌های قلبی است، مشخص شد که این نوع رژیم خطر ابتلا به سرطان را به طور کلی ۶۱ درصد کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

يکشنبه ۸ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۲۳:۳۷:۵۴

29 Dec 2019