۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹
کد مطلب : ۳۹۳۴۸
رئیس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری:

پرتو دهي گاما تاثير بسزايي در محصولات کشاورزي دارد

رئيس سازمان جهاد کشاورزي چهارمحال و بختياري گفت: راه اندازي طرح پرتودهي گاما تاثير بسزايي درکاهش ضايعات وافزايش کيفيت محصولات کشاورزي استان دارد.
پرتو دهي گاما تاثير بسزايي در محصولات کشاورزي دارد
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از  بام ايران خبر ؛ ذبيح الله غريب رئيس سازمان جهادکشاورزي چهارمحال و بختياري امروز در جلسه هماهنگي جهت رفع مشکلات اجراي اين طرح گفت: راه اندازي طرح پرتودهي گاما تاثير بسزايي درکاهش ضايعات محصولات کشاورزي استان دارد.

وي با اشاره به اينکه پرتودهي گاما نسبت به ديگر روش‌هاي استريل کردن محصولات مزاياي قابل‌توجهي دارد بيان داشت: قابليت اطمينان بالا, نفوذ پذيري, بسته بندي , بدون باقيمانده, مشکل بازفراوري و ... از مزاياي پرتو دهي گاما است.

غريب ادامه داد: عدم افزايش درجه حرارت در مواد غذايي، عدم تغيير طعم، عطر و رنگ ادويهجات و گياهان دارويي در اثر پرتودهي، از بين رفتن باکتريهاي گرما دوست، کپکها و حشرات در دزهاي بين ۳ تا ۱۰ کيلوگري، عدم تغيير در ترکيبات شيميايي آنها، عدم تغيير در خواص آنتي اکسيدان و ... از ديگر مزاياي پرتو دهي گاما محسوب مي شود.

در اين جلسه گزارشي از پيشرفت طرح ومشکلات طرح بررسي و راهکارهايي جهت اجراي طرح مصوب شد ودکتر غريب با توجه به اهميت طرح بر رسيدگي ومساعدت به مجموعه تاکيد نمود.

انتهاي پيام/۵۳۰ب
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

سه شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۰۴:۱۸:۵۱

31 Dec 2019