۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۴۵
کد مطلب : ۳۵۳۶۴

مداخله انسان در طبیعت جهان را به ناکجا آباد کشاند!/خانم ابتکار راه حل چیست؟

خانم ابتکار تمام این راه حل هایی که می دهید درست اما کی و کجا به عمل خواهد رسید به گفته خود شما نگاه های غیر علمی در حوزه محیط زیست در گذشته موجب ایجاد خسارت های به حوزه محیط زیست شده است آیا وقت آن نرسیده که چاره ای برای این معضل به صورت جدی اندیشیده شود.
مداخله انسان در طبیعت جهان را به ناکجا آباد کشاند!/خانم ابتکار راه حل چیست؟
به گزارش جهانبین نیوز ، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در همایش هیدرولوژی آب ایران در دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه بحث تغییر اقلیم یک بحث جدی است، عنوان کرد: دمای هوا در سطح جهان افزایش داشته است.

وی عنوان کرد: کاهش بارش یک واقعیت جهانی است و تغییر اقلیم به خاطر مداخله انسان ایجاد شده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اظهار داشت: تغییر اقلیم به خاطر افزایش گازهای گلخانه های، کاهش سطح مراتع و جنگل ها، استفاده قابل توجه از سوخت های فسیلی و... ایجاد شده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور اظهار داشت: اجماع جهانی برای مقابله با تخریت های حوزه محیط زیست ایجاد شده است.

وی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز به صورت ویژه در مسیر مبارزه با تخریب محیط زیست جهانی وارد شده است.

وی با بیان اینکه نگاه های غیر علمی در حوزه محیط زیست در گذشته موجب ایجاد خسارت های به حوزه محیط زیست شده است، اظهار داشت: تصویب قانون حفاظت تالاب های ایران از مهمترین اقدامات دولت در راستای حفظ محیط زیست بوده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: دولت یازدهم نگاه ها را تغییر کرده است و با بهره گیری از نگاه های علمی در حوزه محیط زیست سبب حفظ این بخش شد.

وی اظهار داشت: مدیریت آب باید با نگاه محیط زیستی و رعایت الزامات محیط زیستی انجام شود.

ابتکار عنوان کرد: تصویب قانون حفاظت از خاک در دستور کار است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور با اشاره به اینکه قیمت آب بسیار ناچیز است، عنوان کرد: نگاه یارانه ای در بحث آب و سوخت های فسیلی موجب شده است که مصرف کننده نسبت به این موارد توجه نداشته باشد.

وی ادامه داد: محیط زیست و آب از مهمترین رویکرد های برنامه ششم است.

وی با اشاره به اینکه مسئله آب یک مسئله ملی است، عنوان کرد: نگاه ها در حوزه آب باید منطقه و محلی نباشد و نگاه ها باید ملی و جهانی باشد.

ابتکار عنوان کرد: توسعه ای که محیط زیست را نبیند توسعه نیست و باید در مسیر توسعه کشور الزامات محیط زیستی رعایت شود.

وی عنوان کرد: رشد کشاورزی باید با بهره گیری درست از منابع آب و افزایش راندمان تولید باشد.

وی گفت: صنایع کم آب باید در دستور کار برای توسعه صنعتی قرار بگیرد.

معاون رئیس جمهور بیان کرد: توسعه گردشگری در این استان نقش مهمی می تواند در ایجاد اشتغال و بهره مندی از طبیعت بر دارد.

تحلیلی بر سخنرانی های خانم ابتکار

به گزارش جهانبین نیوز؛ خانم معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تا کنون سخنرانی های زیادی در خصوص حفاظت محیط زیست داشته است ضمن اینکه راه حل هایی را نیز ارائه داده اما حرف تا عمل از زمین تا آسمان فرق دارد.

خانم ابتکار تمام این راه حل هایی که می دهید درست اما کی و کجا به عمل خواهد رسید به گفته خود شما نگاه های غیر علمی در حوزه محیط زیست در گذشته موجب ایجاد خسارت های به حوزه محیط زیست شده است آیا وقت آن نرسیده که چاره ای برای این معضل به صورت جدی اندیشیده شود.

اقدامات شما را در این حوزه انکار نمیکنیم اما قبول کنید که ضعف های زیادی وجود دارد، افزایش بی رویه دما در بسیاری از جاهای کشور, ایجاد سدها که یکی پس از دیگری اتفاق می افتد, وجود ریزگردها , خشک شدن دریچه ارومیه, خشکی بسیاری از دشت ها از جمله دشت های چهارمحال و بختیاری و .... از معضلاتی است که در چند سال اخیر گریبانگیر ایران شده است.

همایش های زیادی در این مدت گذاشته شده اما آیا این همایش ها خروجی هم در پی داشته است؟

فرهنگ سازی در حوزه محیط زیست چطور آیا به اندازه کافی صورت گرفته است یا تنها در حد رفع تکلیف بوده؟

آیا آموزش های حفاظت محیط زیست نباید از همان ابتدا در کتاب های درسی دبستان اورده شود شاید از این طریق در آینده محیط زیست سالم تر، پاک تر و بدون چالش تری را تجربه کنیم.

خانم ابتکار شما ابتکار محیط زیست هستید یا محیط زیست ابتکار؟

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۸

ساعت:

۱۴:۲۵:۳۰

1 Feb 2020