پایگاه خبری تحلیلی جهان بین - آخرين عناوين سلامت :: نسخه کامل http://jahanbinnews.ir/medical Thu, 23 Nov 2017 18:47:42 GMT استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 3.0 http://jahanbinnews.ir/skins/default/fa/{CURRENT_THEME}/ch01_newsfeed_logo.gif تهيه شده توسط پایگاه خبری تحلیلی جهان بین http://jahanbinnews.ir/ 100 70 fa نقل و نشر مطالب با ذکر نام پایگاه خبری تحلیلی جهان بین آزاد است. Thu, 23 Nov 2017 18:47:42 GMT سلامت 60 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند http://jahanbinnews.ir/vdcba5bf.rhbz0piuur.html به گزارش جهانبین نیوز؛ دکتر فریبرز منصور قناعی در هفدهمین کنگره گوارش و کبد ایران در ارتباط با بیماری های التهابی روده، اظهارداشت: این بیماری یکی از شایع ترین بیماری های مزمن دستگاه گوارش در کشور به ویژه در استان گیلان به شمار می رود.وی افزود: به طور کلی این بیماری به دو دسته کولیت زخمی شونده( اولسراتیو) و کرون تقسیم می شود که نوع اول روده بزرگ و لایه مخاطی آن را درگیر می کند.رئیس مرکز تحقیقات بیماری های گوارش و کبد گیلان ادامه داد: در نوع دوم که کرون نام دارد از دهان تا مقعد تمام لایه های دستگاه گوارش اعم از مخطی، زیر مخاطی و بیرونی را درگیر می کند و علائم این بیماری نیز بستگی به محل درگیری دستگاه گوارش دارد.قناعی گفت: اکثر مواقع اسهال همراه با دفع مخاطی و خون بوده و این علائم از نشانه های بارز این بیماری است همچنین اگر روده باریک در گیر شده باشد کاهش وزن و درد شکم نیز با بیمار همراه خواهدبود.وی با اشاره به اینکه این بیماری بیشتر در سنین جوانی و بین ۱۵ تا ۳۵ سال شایع است، گفت: علت بیماری دقیقا مشخص نیست و می تواند علل ژنتیکی یا محیطی باشد ولی عدم مصرف سبزیجات و میوه های تازه، زندگی ماشینی و مصرف انواع فست فود و عدم تحرک سبب دامن زدن به این بیماری می شود.این فوق تخصص گوارش و کبد عنوان کرد: این بیماری درمان قطعی ندارد و تا اخر عمر فرد را درگیر می کند البته قابل کنترل است و در صورتی که به موقع تشخیص و درمان نشود عوارضی همچون انسداد روده، خونریزی شدید و پارگی روده ایجاد می شود بنابراین علاوه بر ضرورت اهمیت تشخیص به موقع بیماری مصرف داروهای مربوطه که توسط پزشک متخصص تجویز شده نیز در کنترل بیماری بسیار حائز اهمیت است.قناعی خاطر نشان کرد: این بیماری به راحتی با دارو قابل کنترل است و همه داروهای مورد نیاز نیز در کشور وجود دارد.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Thu, 23 Nov 2017 07:20:40 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcba5bf.rhbz0piuur.html تاثیر میزان ویتامین D بر درمان ناباروری http://jahanbinnews.ir/vdcgqx9w.ak9ut4prra.html به گزارش جهانبین نیوز؛ یافته ها از بررسی ۱۱ مطالعه منتشرشده بدست آمده که در مجموع شامل ۲۷۰۰ زن در معرض درمان با ART بود. در شیوه ART، لقاح آزمایشگاهی و جنین فریزشده برای رسیدن به بارداری منتقل می شوند.محققان بریتانیایی دریافتند زنان دارای میزان کافی ویتامین D در مقایسه با زنان دارای میزان پایین ویتامین D، ۳۴ درصد بیشتر دارای تست بارداری مثبت خواهند بود، ۴۶ درصد بیشتر به بارداری بالینی دست می یابند، و یک سوم بیشتر نوزاد زنده به دنیا می آورند.طبق این مطالعه، هیچ رابطه ای بین میزان ویتامین D و سقط جنین مشاهده نشد.به گفته محققان دانشگاه بیرمینگام، تنها ۲۶ درصد زنان حاضر در این مطالعه دارای میزان کافی ویتامین D بودند.آنها تاکید می کنند این یافته ها فقط رابطه را نشان می دهد و اثبات نکرده است که مصرف مکمل ویتامین D می تواند به بهبود شانس بچه دارشدن بعد از ART کمک کند.دکتر جاستین چو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اگرچه این رابطه شناسایی شده است، اما تاثیر کمبود یا عدم کمبود ویتامین D بر موفقیت در باروری باید در آزمایشات بالینی آزمایش شود.»وی تاکید می کند مصرف خودسرانه و بیش از اندازه مکمل ویتامین D می تواند موجب اووردوز این ویتامین شده و کلسیم بیش از اندازه زیاد در بدن تشکیل شود که می تواند منجر به تضعیف استخوان ها و آسیب به قلب و کلیه ها شود.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Wed, 22 Nov 2017 09:50:03 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcgqx9w.ak9ut4prra.html افراد جوان دیابتی ۷ برابر بیشتر در معرض مرگ ناگهانی قلبی http://jahanbinnews.ir/vdccssq1.2bqms8laa2.html به گزارش جهانبین نیوز؛ به گفته محققان دانمارکی، همچنین ریسک مرگ ناشی از هر نوع بیماری قلبی در افراد دیابتی در مقایسه با افراد فاقد دیابت هشت برابر بیشتر است.جاسپر سوان، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کپنهاگ، در این باره می گوید: «پزشکان و متخصصان باید آگاه باشند که بیماران جوان مبتلا به دیابت در معرض ریسک بالا مرگ و میر قرار دارند و این ریسک عمدتا با افزایش ریسک مرگ ناگهانی قلبی قابل توضیح است.»مرگ ناگهانی قلبی ناشی از عملکرد بد در سیستم الکتریکی قلب است و معمولا بدون هیچ هشدار و نشانه ای اتفاق می افتد.این مطالعه ۱۰ ساله شامل اطلاعات سلامت تمام مردم دانمارک بین سن ۱ تا ۳۵ سال در سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۹ و افراد ۳۶ تا ۴۹ سال در سال های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ بود.طبق نتایج این مطالعه، از بین بیش از ۱۴ هزار فرد فوت شده، ۵ درصد مبتلا به دیابت بودند. حدود ۵۰۰ تن از آنها مبتلا به دیابت نوع۱ به عنوان یک بیماری خودایمنی بودند. و حدود ۲۰۰ تن مبتلا به دیابت نوع۲ بودند که عمدتا با اضافه وزن مرتبط است.در مجموع محققان دریافتند نرخ مرگ و میر در بین افراد دیابتی ۵ برابر بیشتر از افراد فاقد دیابت است.همچنین آنها دریافتند مرگ ناشی از بیماری قلبی در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ پنج برابر بیشتر و در افراد مبتلا به دیابت نوع۱، ۱۲ برابر بیشتر است.به گفته محققان، نوسانات قند خون، کلسترول غیرعادی و تری گلیسیرید بالا که در بسیاری از افراد مبتلا به دیابت وجود دارد، ریسک تصلب شریان و بیماری قلبی عروق کرونر را افزایش می دهد. و در نهایت ریسک مرگ ناگهانی قلبی یا نارسایی قلبی نیز افزایش می یابد.محققان برای پیشگیری از ابتلا به دیابت بر ورزش منظم و کاهش وزن تاکید دارند.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Wed, 15 Nov 2017 07:33:41 GMT http://jahanbinnews.ir/vdccssq1.2bqms8laa2.html غذاهای تند ریسک حمله قلبی را کاهش می دهند http://jahanbinnews.ir/vdcbzgbf.rhbzspiuur.html به گزارش جهانبین نیوز؛ محققان چینی می گویند افرادی که غذاهای تند مصرف نمی کنند احتمالا به طورمیانگین ۱۳.۴ گرم نمک در روز مصرف می کنند. درحالیکه میانگین مصرف روزانه نمک برای افراد مصرف کننده غذاهای تند تنها ۱۰.۳ گرم است.نتایج نشان داد فشارخون سیستولیک (عدد بالا) برای افراد عاشق غذاهای تند در مقایسه با افراد دارای کمترین تمایل به غذاهای تند و فلفلی، ۸ mmHg پایین تر بود. فشارخون دیاستولیک (عدد پایین) برای گروه عاشق غذاهای تند ۵ mmHg پایین تر بود.دکتر ژیمینگ ژو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی ارتش چین، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد لذت بردن از طعم تند فلفل شیوه موثری برای کاهش مصرف نمک و فشارخون است و ارتباطی با نوع و میزان غذا ندارد.»محققان در این مطالعه از تکنیک های تصویربرداری برای بررسی دو منطقه مغز شرکت کنندگان، یعنی اینسولا و قشر اوربیتوفرنتال مغز که در درک طعم شوری نقش دارند، استفاده کردند.آنها دریافتند مناطق تحریک شده بواسطه نمک و فلفل باهم همپوشانی دارند و فلفل موجب افزایش فعالیت مغز در مناطق فعال شده از طریق نمک می شود. به گفته محققان، این افزایش فعالیت مغز موجب حساسیت بیشتر افراد به نمک شده و بدین ترتیب آنها می توانند از غذای بدون نمک هم لذت ببرند.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Sun, 12 Nov 2017 08:19:17 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcbzgbf.rhbzspiuur.html داروهای رقیق کننده خون ریسک ابتلا به سرطان را کاهش می دهند http://jahanbinnews.ir/vdcb8gbf.rhbz8piuur.html به گزارش جهانبین نیوز؛ قرص "وارفارین" یک داروی ارزان رقیق کننده خون است که معمولا برای بیمارانی که عروق پایشان در معرض لختگی بوده و همچنین بیماران مبتلا به تپش غیرعادی قلب موسوم به فیبریلاسیون دهلیزی تجویز می شود.حال محققان نروژی عنوان می کنند این دارو ممکن است از ابتلا به هر نوع سرطان و بخصوص سرطان های پروستات، ریه و سینه پیشگیری نماید.طبق این مطالعه، پیشگیری از سرطان روده تحتانی هم گزارش شده است اما فقط در مورد بیمارانی که وارفارین را به خاطر فیبریلاسیون دهلیزی مصرف کرده بودند.جیمز لورنز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه برگن نروژ، در این باره می گوید: «این مطالعه مشاهده ای با استفاده از داده های بیش از ۱.۲۵ میلیون فرد ۵۰ سال به بالا در نروژ انجام شد و نمی تواند رابطه علت و معلولی را اثبات کند.»به گفته لورنز، «ما دریافتیم در بین افراد بزرگسالی که وارفارین مصرف می کردند، تعداد کمتری از آنها در مقایسه با افرادی که این دارو را مصرف نمی کردند، مبتلا به سرطان شدند.»به گفته محققان، این مطالعه به معنای تجویز وارفارین برای کاهش ریسک سرطان نیست و هیچ کس نباید این دارو را با هدف پیشگیری از سرطان مصرف کند.محققان تاکید می کنند رژیم غذایی سالم و ورزش همچنان شیوه های بهتر پیشگیری از سرطان نسبت به مصرف وارفارین هستند.محققان با تحقیق بر مدل های آزمایشی سرطان دریافتند وارفارین موجب توقف گیرنده موسوم به AXL در سلول های تومور می شود که می تواند توضیح دهنده دلیل پیشگیری از سرطان باشد.انتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Wed, 08 Nov 2017 09:07:05 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcb8gbf.rhbz8piuur.html حفظ سلامت بدن با مصرف غلات کامل http://jahanbinnews.ir/vdcf11dm.w6dv1agiiw.html به گزارش جهانبین نیوز؛ یافته ها نشان داد شرکت کنندگان مطالعه، بخصوص افراد دارای اضافه وزن، که غلات کامل و سبوس دار مصرف کرده بودند، التهاب کمتری داشتند؛ التهاب ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ را افزایش می دهد.همچنین شرکت کنندگان دریافتند مصرف غلات کامل موجب سیری طولانی مدت می شود.مهم تر آنکه داشتن رژیم غذایی حاوی غلات کامل در مقایسه با غلات تصفیه شده به کاهش وزن کمک می کند چراکه غلات تصفیه شده مملو از نشاسته، گلوتن و فاقد فیبر طبیعی است.تین راسک لیچت، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه دانمارک، در این باره می گوید: «تجزیه و تحلیل ما اثبات می کند که مبنای علمی قابل قبولی برای توصیه به مصرف غلات کامل وجود دارد. این رژیم غذایی مخصوصا به افرادی که در معرض ریسک بالا ابتلا به بیماری قلبی-عروقی یا دیابت نوع۲ هستند، توصیه می شود.»محققان از توالی DNA برای آنالیز نمونه مدفوع شرکت کنندگان استفاده کردند تا بررسی کنند آیا انواع متفاوت رژیم غذایی بر ترکیب باکتری روده شرکت کنندگان تاثیر می گذارد.در مجموع بررسی ها نشان نداد که این رژیم غذایی بر ترکیب باکتری های روده تاثیر دارد.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Tue, 07 Nov 2017 09:39:13 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcf11dm.w6dv1agiiw.html قهوه به افزایش طول عمر بیماران کلیوی کمک می کند http://jahanbinnews.ir/vdcb99bf.rhb0spiuur.html به گزارش جهانبین نیوز؛ مطالعه جدید نشان می دهد در بین بیش از ۲۳۰۰ آمریکایی مبتلا به بیماری کلیوی، آنهایی که بیشترین مصرف نوشیدنی های کافئین دار را داشتند ریسک مرگ زودهنگام شان تا ۲۴ درصد کاهش یافته بود.میگول بیگوت ویرا، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان لیسبون پرتقال، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان می دهد تاثیر حفاظتی مصرف کافئین براساس میزان دوز مصرفی بر تمام علل مرگ و میر در بین بیماران مبتلا به بیماری مزمن کلیوی وجود دارد.»وی در ادامه می افزاید: «مطالعه مشاهده ای ما اثبات نمی کند که کافئین موجب کاهش ریسک مرگ می شود، بلکه فقط احتمال وجود چنین تاثیر حفاظتی را نشان می دهد.»به گفته محققان، هنوز دلایل نقش حفاظتی کافئین و میزان کافئین مصرفی مشخص نیست.همچنین ویرا تاکید می کند که این یافته ها باید در آزمایش مقایسه ای مصرف کافئین با عدم مصرف کافئین تکرار شود.در این تحقیق محققان دریافتند افرادی که حداقل میزان مصرف کافئین را داشتند شاهد هیچ نوع کاهشی در ریسک مرگ شان نبودند؛ اما افراد دارای بالاترین میزان مصرف کافئین با کاهش ۲۴ درصدی ریسک مرگ ناشی از بیماری کلیوی روبرو بودند.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Sun, 05 Nov 2017 07:44:04 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcb99bf.rhb0spiuur.html چه افرادی قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا باید بررسی شوند؟ سلامت نیوز: چه افرادی قبل از تزریق واکسن آنفلوآنزا باید بررسی شوند؟ http://jahanbinnews.ir/vdcb0wbf.rhb09piuur.html به گزارش جهانبین نیوز؛ آزاده فهیمیان ،با اشاره به اینکه تزریق واکسن آنفلوآنزا برای تمامی افرادی که سن ۶ ماه یا بالاتر دارند توصیه می‌شود، گفت: بهتر است واکسیناسیون قبل از شروع فصل شیوع آنفلوآنزا انجام گیرد.وی گفت: سطوح محافظت کننده آنتی بادی ضد آنفلوآنزا در بدن طی یک سال می تواند کاهش داشته باشد ،بنابراین حتی در افرادی که سال پیش از واکسن آنفولانزا استفاده کرده اند برای اطمینان بیشتر توصیه می شود بار دیگر این واکسن را تزریق کنند.این متخصص بیماری های کودکان گفت: کودکان ۶ ماه تا ۸ ساله ای که برای اولین بار از واکسن آنفلوآنزا استفاده می کنند، نیاز به دو دوز از این واکسن دارند که حداقل باید به فاصله یک ماه از یکدیگر تزریق شود.فهیمیان تاکید کرد: با توجه به اینکه انواع واکسن نسبت به واکسن سال گذشته تغییری نکرده است، کودکان ۶ ماهه تا ۸ سال که سال قبل یک دوز از واکسن را دریافت کرده اند، امسال کافی است یک دوز دیگر دریافت کنند و دیگر نیازی به استفاده از دو دوز نیست.وی اضافه کرد: اما در صورتیکه افرادی که در این گروه سنی هستند و سال گذشته این واکسن را تزریق نکرده اند و یا از تزریق آن مطمئن نیستند، توصیه می شود که اذر سال جاری دو دوز آن را دریافت کنند.فهیمیان نکاتی را در خصوص تزریق واکسیناسیون آنفلوآنزا یادآور شد و گفت: واکسن تزریقی آنفلوآنزا حاوی ویروس کشته ‌شده است. استفاده از این واکسن پس از شش ماهگی مورد تایید قرار گرفته است. تقریبا دو هفته پس از تزریق واکسن، بدن فرد پادتن‌ هایی تولید می‌ کند که برای محافظت در برابر آن گونه‌ی خاص ویروس آنفلوآنزا مورد نیاز هستند.وی گفت: فصل شیوع آنفلوآنزا معمولا از مهر تا اردیبهشت به طول می ‌انجامد. بهترین ماه‌ها برای تزریق واکسیناسیون آنفلوآنزا مهر و آبان است، اما بعد از این زمان هم می ‌توان واکسن زد.فهیمیان تصریح کرد: فرد با تزریق واکسن تزریقی آنفلوآنزا، به این بیماری مبتلا نمی شود، اما عوارضی جزئی مانند تورم، تب خفیف و درد بدن ممکن است بروز کند.وی افزود: نیازی نیست که همه افراد از این واکسن‌ استفاده کنند، بلکه افراد با بیماری ‌های خاص یا سالمندان بیش از سایرین به استفاده از این واکسن‌ نیاز دارند.این متخصص بیماری های کودکان با تاکید بر اینکه همه انواع واکسنى که با مجوز وزارت بهداشت وارد کشور می شوند، قابل مصرف و به یک اندازه موثر هستند، توصیه کرد: در مورد تزریق این واکسن، حتما با پزشک متخصص مشورت شود؛ افرادی که به تخم ‌مرغ حساسیت دارند، حتما باید برای تزریق این واکسن تحت آزمایش و بررسی قرار گیرند.فهیمیان گفت: در بیماران با بیماری‌های خاص و مزمن از قبیل بیماری ریوی یا قلبی، آنفلوانزا ممکن است بیماری اصلی را بدتر کند، لذا تزریق واکسن آنفلوآنزا به این گونه بیماران، ضروری به نظر می‌رسد.فهیمیان در پایان گفت: واکسیناسیون خطر بیماری‌های تنفسی و مراجعات بعدی به پزشک را کم می‌کند که غیبت از محل کار و مدرسه را کاهش می‌دهد، همچنین موجب صرفه جویی در هزینه‌های مراقبت‌های سلامت می‌شود.منبع: سلامت نیوزانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Wed, 01 Nov 2017 09:48:22 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcb0wbf.rhb09piuur.html آلودگی هوا موجب بروز سکته مغزی در بزرگسالان می شود http://jahanbinnews.ir/vdcezv8x.jh8pfi9bbj.html به گزارش جهانبین نیوز؛ با افزایش مواد سمی در هوا در شهرهای بزرگ، به تدریج تهدید جهانی در حال گسترش است.قبلا این باور وجود داشت که آلودگی هوا فقط موجب افزایش ریسک مشکلات قلبی می شود و به پوشش درونی عروق خونی آسیب می رساند.در مطالعه جدید محققان دریافتند بیماران گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال با وجود افزایش آلودگی هوا در معرض سکته مغزی قرار دارند.به گفته محققان، تعداد سلول های مرده در جریان خون با قرارگیری در معرض آلودگی هوا افزایش می یابد. محیط آلوده ریسک روز سکته را افزایش می دهد.حدود ۱۵ میلیون نفر در سال دچار سکته مغزی می شوند، که شش میلیون نفر می میرند و پنج میلیون دچار ناتوانی و معلولیت های دائمی نظیر از دست دادن قدرت بینایی و تکلم، فلج و سردرگمی می شود.کارشناسان تاکید می کنند که آلودگی هوا ناشی از احتراق ت های جامد به یک اندازه در بروز سکته مغزی نقش دارند.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Tue, 31 Oct 2017 07:50:02 GMT http://jahanbinnews.ir/vdcezv8x.jh8pfi9bbj.html تاثیر مصرف نوشابه‌های گازدار و فست فود در پوسیدگی دندان http://jahanbinnews.ir/vdccs4q1.2bqep8laa2.html به گزارش جهانبین نیوز؛ دکتر اسماعیل یاسینی با اشاره به اینکه شکل دندان‌ها(آناتومی)، نوع رژیم غذایی، عدم رعایت بهداشت دندان‌ها، عوامل ارثی و کمبود فلوراید در آب آشامیدنی از جمله علل پوسیدگی دندان به شمار می‌رود، افزود: مهمترین روش پیشگیری، رعایت بهداشت یعنی مسواک زدن صحیح و استفاده از نخ دندان بعد از هر وعده غذایی است.وی به برگزاری دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران اشاره کرد و اظهارداشت: این کنگره با تم «اندیشه های راهبردی در دندانپزشکی و طرح درمان» و با محوریت سلامت دهان و دندان برگزار می‌شود.یاسینی افزود: این تم، یک تم کامل و جامع است بدین معنی که درمان‌ها نباید یک بعدی باشد. همچنین بدین معنی که با یک تفکر جامع و در نظر گرفتن طرح درمان‌های مختلف، یک طرح درمان صحیح در نظر گرفته و بهترین روش درمانی را انتخاب می کنیم.دبیر علمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ادامه داد: این کنگره ۴ روزه شامل ۳۲ پانل و در رشته های تخصصی مختلف دندانپزشکی، به صورت سخنرانی‌، بین رشته‌ای، چالشی و ارائه پوستر خواهد بود همچنین پانل ویژه‌ای حول محور سلامت دهان و دندان با حضور مسئولان وزارت بهداشت و سخنرانی اساتید جهت تامین سلامت دهان و دندان جامعه برگزار شود.یاسینی بیان داشت: پوسیدگی دندان یک بیماری عفونی است که فاکتورهای مختلفی در بروز آن دخالت دارند، شکل دندان ها(آناتومی)، نوع رژیم غذایی، عدم رعایت بهداشت دندان‌ها، عوامل ارثی، کمبود فلوراید در آب آشامیدنی از جمله علل پوسیدگی دندان به شمار می‌رود.وی گفت: روش‌های آموزش رعایت بهداشت دهان و دندان در کاهش پوسیدگی دندان بسیارحائز اهمیت است و رسانه‌ها نقش مهمی در این راستا دارند که متاسفانه این نقش در کشور ما کم رنگ است.دبیرعلمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران افزود:همچنین نقش و رسالتی که دندانپزشکان در آموزش بهداشت و پیشگیری برای بیماران خود دارند، بسیار مهم است لازم بوده بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.یاسینی عنوان کرد: متاسفانه رژیم‌های غذایی امروزه اکثرا حاوی مواد قندی مضر( ساکارز) هستند؛ همچنین نوشابه‌های گازدارو فست فودها عامل بسیار مهمی در جهت پوسیدگی دندانی به شمار می‌روند.وی با اشاره به اینکه روز به روز شاهد افزایش پوسیدگی‌های دندانی در جامعه هستیم، گفت: مهمترین روش پیشگیری، رعایت بهداشت یعنی مسواک زدن صحیح و استفاده از نخ دندان بعد از هر وعده غذایی است همچنین توصیه می شود هر ۶ ماه یکبار به دندانپزشک مراجعه شود.دبیرعلمی دوازدهمین کنگره انجمن دندانپزشکان عمومی ایران یادآور شد: از دیگر روش‌های پیشگیری از پوسیدگی دندان، انجام فیشور سیلانت است که توسط متخصصین دندانپزشکی کودکان و دندانپزشکان عمومی انجام می شود که این روش پس از رویش دندان‌های دائمی با توجه به شیارهای عمیق در سطح جونده آنها و عدم امکان تمیز کردن کامل توسط مسواک در این روش دندان با ماده ی شیار پوش دندان پوشیده می شود و طی عملیاتی خاص عمل آوری می شود.یاسینی گفت: همچنین انجام فلورایدتراپی هر ۶ ماه یک‌بار توسط متخصصین دندانپزشکی کودکان و دندانپزشکان عمومی توصیه می شود. روش دیگر نیز استفاده از فلوراید در آب آشامیدنی به میزان استاندارد است.وی خاطرنشان کرد: عوامل زیادی در پوسیدگی دندانی نقش دارند که برخی از عوامل مهم در بالا ذکر شد ولی آنچه مسلم است اینکه پیشگیری هزینه‌ای به مراتب کمتر از روش های درمانی برای بیمار و جامعه ایجاد می‌کند.دوازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران ۱۹ تا ۲۲ دی ماه ۹۶ در مرکز همایش های برج میلاد برگزار می شود.منبع: مهرانتهای پیام/1026ج ]]> سلامت Mon, 30 Oct 2017 09:27:46 GMT http://jahanbinnews.ir/vdccs4q1.2bqep8laa2.html