۰
plusresetminus
استان چهارمحال وبختیاری به دلیل شرایط آب وهوایی توانسته است طی ده سال گذشته رتبه نخست پرورش ماهیان سردآبی را از آن خود کرده و هیچ استانی حتی نمی تواند با این استان وارد رقابت شود.
رونق تولید در بام ایران!/رتبه برتر پرورش ماهیان سردآبی کشور در سرزمین آب و آفتاب!
به گزارش جهانبین نیوز، چهارمحال و بختیاری به دلیل تنوع آب و هوایی و کوه های بلند در منطقه موجب شده است تا در میان سایر استانهاجز استانهای سردسیر و خنک شناخته شده و تلاش خود را برای استفاده بهینه از این تنوع آب وهوایی داشته باشد.

این استان با دارا بودن دو رودخانه کارون و زاینده رود دارای هوایی خنک بوده و آب این استان به دلیل دمای مفید برای رشد پرورش ماهیان سردآبی موجب شده است تا رتبه برتر پرورش این نوع ماهی ها را از آن خود کند.

 قزل آلا یکی از ماهی مفید با گوشت سفید و کم استخوان بوده که در بین مردم طرفنداران خاص خود را داشته و موجب شده است این استان سهم زیادی از مزارع پرورش ماهی خود را به این ماهی اختصاص داده و به قطب تولید ماهیان سردآبی در کشور تبدیل شوند.

شهرستان اردل یکی از شهرستان های سر سبز و پرآب استان بوده که به بیشترین سهم پرورش ماهیان سرآبی را از آن خود کرده است.


 


مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه مراکز پرورش ماهی در  اردل موجب توسعه این شهرستان در ایجاد اشتغال شده و نقش مهمی در کمرنگ شدن بیکاری در استان ایفا کند.

 

منصوری مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با جهانبین نیوز از پیشتازی این استان در یک دهه گذشته در کشور خبر داد و گفت: استان چهارمحال وبختیاری به دلیل شرایط آب وهوایی توانسته است  طی ده سال گذشته رتبه نخست پرورش ماهیان سردآبی را از آن خود کرده و هیچ استانی  نتوانسنه با  استان ما وارد رقابت شود.

 مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سال گذشته 20هزار 500تن تولید داشتیم افزود: در استان حدود 430مزرعه پرورش ماهی وجود داشته که شهرستان اردل به لحاظ تولید رتبه اردل را به خود اختصاص داده و شهرستان کیار بیشترین مزارع پرورش ماهی را دارد.

منصوری با بیان اینکه زنجیره تولید در استان تکمیل شده است، اظهار کرد: به دلیل وجود  مراکز تکثیر، پرورش و مراکز فناوری و کارخانجات خوراک آبزیان، زنجیره تولید ماهیان سردآبی در استان تکمیل و مستقل شده است.
 


مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری  به پرورش ماهیان گرم آبی در سد کارون اشاره و خاطر نشان کرد: میانگین وزن ماهی هاگرم آبی  در این استان به بیش از یک کیلو نیم در قفس  رسیده واین در حالی است که در هیچ نقطه ای از کشور این مساله دیده نمی شود وما توانسته ایم در سد کارون چهار این کار را انجام بدهیم.


وی وابستگی صنعت در برخی نیاز های اولیه به خارج از کشور از کشور را از جمله مشکلات این حوزه دانست و گفت: واردات برخی نیازهای اولیه مثل خوراک آبزیان و یا برخی داروها کار را سخت کرده است.

منصوری تصریح کرد: صادرات این ماهی به کشور عراق صورت گرفته و درحال حاضر به استانهای همجوارچون تهران نیز ارسال می شود.

مدیر امور شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به خسارت های وارده از طریق سیل های ابتدای سال گفت: در حال حاضر رایزنی هایی صورت گرفته تا بتوانیم خسارت های وارده را جبران و این مزارع را به زنجیره تولید برگردانیم.

انتهای پیام/1022ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۶ دی ۱۳۹۸

ساعت:

۱۲:۰۲:۱۰

27 Dec 2019