کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی:

افزایش تولید گوشت با اصلاح نژاد رومانف

6 آذر 1397 ساعت 9:08

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در چهارمحال وبختیاری گفت: تولید گوشت با چربی کم با دو رگ گیری از گوسفند لری بختیاری و رومانف در چهارمحال و بختیاری افزایش یافت.


مهندس مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در چهارمحال وبختیاری در گفت وگو با جهانبین نیوز گفت: پرورش گوسفند نژاد جدید امسال با بهره گیری از ۱۵ رأس قوچ خارجی «رومانف» در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی در چهارمحال وبختیاری با بیان اینکه در مرحله نخست پرورش گوسفند نژاد جدید از دو هزار رأس گوسفند لری و بختیاری به صورت تلقیح مصنوعی و لاپارسکوپی استفاده شد؛ گفت: اجرای این طرح در چند مرحله از سال ۹۰ شروع شد و امسال نتیجه داد و سه میلیارد ریال هزینه در برداشت.

مردانی همچنین از آغاز مرحله دوم پرورش گوسفند نژاد جدید با استفاده از هزار راس گوسفند لری و بختیاری خبر داد و افزود: چند قلوزایی و کاهش چربی در گوسفندان از اهداف اجرای این طرح است که ۲۰۰ میلیارد ریال صرفه اقتصادی برای کشور به ارمغان داشته است.

وی گفت: با اجرای این طرح پنج درصد به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت تولیدی دام سبک چهارمحال و بختیاری اضافه شده است.

انتهای پیام/1022ج


کد مطلب: 40893

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/40893/افزایش-تولید-گوشت-اصلاح-نژاد-رومانف

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir