به گزارش جهانبین نیوز به نقل از ایسنا مهندس «حمیدرضا منصوری» از تولید 1400 تن انار با میانگین عملکرد 5.8 تن در هکتار از این میزان مساحت، خبر داد.
وی ادامه داد: این محصول به علت مصرف نکردن سموم شیمیایی و کم بودن میزان مصرف کود شیمیایی جزو محصولات سالم استان محسوب میشود.
مهندس منصوری گفت: بیشترین ارقام انار کشت شده در استان ارقام محلی هستند و طی دو سال گذشته در سطح 4 هکتار رقم رباب کشت شده که 30 درصد محصول صرف تولید رب انار و ترشی انار و بقیه به صورت تازهخوری مصرف میشود.
به گفتهی وی، شهرستانهای کیار، لردگان و اردل شهرستانهای تولیدکنندهی انار به ترتیب سطح زیر کشت هستند و محل مصرف این محصول در بازارهای استان و خارج از استان است.