کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

پیرو اهمیت در تغذیه؛

غذاهایی که قاتل مغز هستند را بشناسید

7 فروردين 1395 ساعت 11:35

مطالعات محققان کالج پزشکی جورجیا آمریکا نشان می‌دهد که غذای چرب، عملکرد سیناپس‌ها در هیپوکامپ مغز را مختل می‌کند و این عارضه سبب کاهش یادگیری و اختلال حافظه می‌شود. به محل اتصال نورون‌ها و یا نورون‌ها با سایر سلول‌ها سیناپس می‌گویند.


به گزارش جهانبین نیوز؛ به نقل از سرویس خانواده جام نیـوز، مطالعات محققان کالج پزشکی جورجیا آمریکا نشان می دهد که غذای چرب، عملکرد سیناپس ها در هیپوکامپ مغز را مختل می کند و این عارضه سبب کاهش یادگیری و اختلال حافظه می شود. به محل اتصال نورون ها و یا نورون ها با سایر سلول ها سیناپس می گویند.

همچنین مطالعاتی که چندی پیش صورت گرفت نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی ناسالمی دارند و به طور مستمر غذاهای پرچرب و پرکالری استفاده می کنند، هیپوکامپ کوچکتری دارند. هیپوکامپ بخشی از مغز است که با یادگیری، حافظه و سلامت روانی مرتبط است.

نتایج این مطالعات همچنین حاکی از آن است که هیپوکامپ افراد میانسالی که رژیم غذایی سالم دارند و بیشتر از سبزی ها و ماهی استفاده می کنند، به نسبت هم سن و سالان خود بزرگتر است.

نتایج این مطالعات نشان می دهد که نوع رژیم غذایی با سلامت روان، افسردگی، استرس و زوال عقل رابطه تنگاتنگ دارد.

محققان احتمال می دهند که عوامل دیگری از جمله فعالیت روزانه، استعمال دخانیات، استرس و میزان تحصیلات نیز در این امر دخیل باشند. نتایج این تحقیقات در نشریه Brain, Behavior and Immunity منتشر شده است.

انتهای پیام/1026ج


کد مطلب: 27956

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/27956/غذاهایی-قاتل-مغز-هستند-بشناسید

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir