۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
کد مطلب : ۲۷۰۰۰
فوت و فن خانه داری؛

کنسرو کردن سبزیجات در روغن

طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می‌شود و تا ۱۲ ماه نیز می‌توان آنها را نگهداری کرد.
کنسرو کردن سبزیجات در روغن
به گزارش جهانبین نیوز به نقل از جام نیـوز، از جمله بهترین سبزیجاتی که به این روش می‌توان آنها را کنسرو کرد، قارچ، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی و بادنجان است، البته بهتر است حین کنسرو کردن به آن برگ‌های معطر سبزیجات و کمی فلفل هم افزوده شود. نحوه کنسرو به این شکل بسیار ساده است.

بعد از آنکه سبزیجات شسته، خشک و به شکل دلخواه خرد شد، باید آنها را در آب جوش و سرکه برای چند دقیقه جوشاند و بعد روی کاغذهای جذاب آب پهن کرد تا آب اضافه آنها گرفته شود. بعد آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن اضافه کرد تا جایی که هیچ فضای خالی و پرهوایی در ظرف باقی نماند. طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می‌شود و تا ۱۲ ماه نیز می‌توان آنها را نگهداری کرد.

انتهای پیام/1026ج
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

خبرهای مارا در پیام رسان های زیر دنبال کنید

تاريخ:

جمعه ۱۱ بهمن ۱۳۹۸

ساعت:

۱۴:۰۳:۰۹

31 Jan 2020