کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

خواص سیر؛

مبارزه با فشارخون بالا و سرطان با این خوراکی تند و تیز

28 دی 1394 ساعت 10:42

سیر می‌تواند در مبارزه با بیماری‌هایی چون فشارخون بالا و سرطان کمک‌کننده باشد.


به گزارش جهانبین نیوز به نقل از جام نیـوز، مدت‌های طولانی است که در سراسر جهان از سیر در رژیم غذایی سالم استفاده می‌شود.

به احتمال زیاد هم بارها شنیده‌اید که سیر به عنوان یک درمان طبیعی در مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوآنزا نقش دارد و بهتر است در فصول سرد سال بیشتر آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید. تا آنجا که با تکیه بر ننایج تحقیقات در سال ۱۸۵۸ ثابت شد که این گیاه کشنده باکتری و میکروب است. تحقیقات جدید نیز نشان می‌دهد که سیر می‌تواند در مبارزه با بیماری‌هایی چون فشارخون بالا و سرطان کمک‌کننده باشد.

سیر به عنوان یک درمان‌کننده طبیعی چگونه عمل می‌کند
به گزارش Besthealth، سیر، تقریبا عاری از بو است البته تا زمانی که شما آن را خرد نکرده یا فشار ندهید. زمانی که شما سیر را خرد می‌کنید یا به کمک یک چاقو، فشاری بر آن وارد می‌کنید، در سرعت خیره‌کننده‌ای ترکیب سولفورداری به نام آلیین تحت‌تاثیر آنزیمی در سیر به نام آلیناز قرار می‌گیرد و به آلیسین تبدیل می‌شود. آلیسین لقب قدرتمندترین آنتی‌اکسیدان را در جهان دارد و زمانی که آن را مصرف می‌کنید باعث خنثی کردن رادیکال‌های آزاد مضر در بدن می‌شود و این عمل آنتی‌اکسیدانی سریع توجیه هزار ساله شهرت سیر به عنوان یک شفادهنده فوق‌العاده است.

خردکردن سیر یا فشاردادن یک حبه از سیر تازه داخل غذا در طول پخت برای یکبار در هفته، به مقداری است که با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ همراه است اما واقعا برای اینکه این گیاه کاهنده فشارخون باشد، باید روزانه یک حبه تازه از آن مصرف شود.

منبع: سلامت

انتهای پیام/1026ج


کد مطلب: 26837

آدرس مطلب :
https://www.jahanbinnews.ir/news/26837/مبارزه-فشارخون-بالا-سرطان-این-خوراکی-تند-تیز

جهان بین
  https://www.jahanbinnews.ir